Jeg nåede denne morgen ikke lyneren til Hovedstaden og befinder mig som konsekvens heraf i et S-tog med selvsamme destination. Det tager dobbelt så langt tid, men det her tog virker nyrengjort, og stemningen er god, så lad nu det være, hvad det være vil.

Jeg skal starte dagen til et presseevent for Wellexir, som er Medinas brand. Jeg har ikke stødt på det før, men jeg kan læse mig til, at det er brusetabletter med forskellige nærende egenskaber. Herefter skal jeg til et møde på et PR-bureau, og slutteligt skal jeg mødes med en af mine bedste veninder til frokost. Hun har booket bord til os på Restaurant Schønnemann, som skulle være gamle, danske egnsretter, så den faste læser vil nok vide, at forventningens glæde er til at få øje på hos yours truly!

Som jeg sagde på stories i går, har jeg ikke drukket cola de seneste dage, men er i stedet gået over til det danskvand, vi nu har i vandhanen (reklame). Jeg har aldrig drukket danskvand før. Jeg har faktisk ikke kunnet lide det, og når jeg alligevel ved en fejl er kommet til at tage en slurk, har jeg kun med mishag sunket det. Jeg ved ikke, hvad der er forandret, andet end mit ønske om ikke længere at drikke sodavand hver dag – for det gør jeg, og det har jeg gjort, siden jeg fik fast arbejde og råd til det. Hver. Dag. I mange år rigtig cola og på det seneste har jeg haft perioder med light og zero. Det er ikke en vægtting, jeg har bare dååårlig samvittighed overfor min krop over al den sodavand. Det er jo ikke økologisk appelsinvand, jeg skyller ned… Det er ikke engang sukkeret, jeg skammes over, det er alle de ting, sodavander ellers gemmer på – cola i særdeleshed.

Jeg prøver aaaabsolut ikke at give nogen dårlig samvittighed her. Et moderat forbrug af alting kaldes balance, og det er helt fint. Men jeg har drukket flere colaer end gennemsnittet. Vi er måske ikke helt oppe på samme antal som dem, der typisk medvirker i Luksusfælden, men alligevel. 😉

Så nu prøver jeg med danskvand, for lige pludselig smager det mig! Sgu. Og det skal udnyttes! Hvis jeg falder i cola-gryden igen (og det gør jeg nok), så er der jo i hvert fald ingen, der kan tage afholdsperioden fra mig!