Så er Hugo og jeg på vej til Barcelona! Vejrudsigten siger “heavy rain”, men jeg ved, de har vaffelis, og jeg er sikker på, at Pokémon Go også duer i uvejr, så vi er ligeglade og glæder os! Vi skal bo på hotel Ohla Barcelona, hvor jeg var heldig at finde et relativt billigt værelse, og ellers har vi ikke andre planer, end at jeg gerne vil spise nogle padron-pebre, og Hugo satser på en donut et sted.

Det er så dejligt at have den her mulighed for at lave noget kun med ham. Ja, vi kunne også bare være blevet hjemme og have tilbragt solotid sammen der, men det her med at rejse sammen er noget særligt. Jeg har altid drømt om at rejse med mine unger – både hver for sig og sammen – og nu er de gamle nok til det, hvilket er vildt og vidunderligt.

Jeg satser på, at jeg er klar til at gå til eksamen i både mundligt og skriftligt Pokémon, når vi kommer hjem, for det her barn taler ikke om andet! Jeg har allerede måtte kalde “poké-pause” et par gange, fordi jeg var ved at blive rundtosset! Jeg kan alle udviklinger af en Snivy, og jeg bliver løbende hørt i både Tabulele, Landerous, Butterfree og alle de andre! Måske jeg skulle lave en tips-tjeneste ala VM-facts med Pokemon-facts, I kan imponere jeres sønner med? 😅

Et mys fra flyveren! Vi nåede lige at skype med faren inden afgang. Han har både farmor-date og teater-aftale med Berta de næste par dage, og hun, der ellers er ret meget en mors pige, glæder sig mere til det, end jeg egentlig lige havde forventet. Win/win! ❤️