Jon er hjemme igen, og det er lige dele tilfældigt og nøje planlagt, at jeg i halespidsen af hans return nu kommer til at have lidt mere travlt, end jeg har haft i de ni måneder, han har jobbet på Fyn. Noget skal indhentes, andet skal prioriteres, og så er der de appelsiner, der blot tilfældigvis er havnet i min turban, og som skal nydes de næste par uger.

I denne uge står den i morgen på et bloggerevent, som jeg er vært for sammen med Cana. Og i overmorgen har jeg FØDSELSDAG, (og der udkommer i øvrigt den podcast, jeg lige har optaget med Katherine Diez)! Jeg elsker at have og fejre fødselsdag, og i år har jeg inviteret mine nærmeste venner, familie og naboer til fest d. 26. oktober. Vi skal have musikquiz, spille ølspil og drikke sprut fra Tyskland! Det kan kun blive awesome!
På selve min fødselsdag i overmorgen starter jeg så tilfældigvis også optagelserne på den TV-serie, jeg har fået en rolle i. Jeg bliver mere og mere nervøs for det projekt, jo tættere det kommer på, men heldigvis er det kun få scener og få replikker, der venter på mig på onsdag, så det er en blid start. De fleste af de andre skuespillere er jo børn (Serien skal vises på DR Ultra, og i den alder gider de sgu ikke rigtigt at se på voksne), og instruktøren har sendt mig små klip af det, de har skudt so far, og jeg er på røven over de her kids! Så jeg må kvinde mig op og gøre mig umage!

I næste uge skal jeg på endnu en creme-turné med NIVEA, hvor jeg skal holde oplæg i både København, Odense, Aarhus og Aalborg, men denne gang er det for Matas-ansatte i stedet for mine læsere – omend jeg håber på bare et lille overlap! 🥰 Og ugen efter skal Hugo og jeg til Barcelona i tre dage. Som nogle måske vil kunne huske, var jeg i januar i Marrakech med Berta, og siden dengang har Hugo imponerende tålmodigt ventet på, at det skulle blive hans tur, og det gør det nu. Siden de blev undfanget, har jeg glædet mig til, at vi kunne vise ungerne verden, og det har vi gjort i højere grad, end jeg havde turdet håbe på allerede. Men ydermere har jeg glædet mig til, at jeg kunne rejse ud med dem hver for sig. Næste sommer starter de jo i skole, så jeg er så glad for, at vi har nået de her to ture i år.

Ugen herefter skal jeg sgu så på cruise i Middelhavet! Det er en pressetur, jeg er inviteret på, og selvom jeg har været meget afvisende overfor den slags her i 2019 – både af logistiske og miljømæssige årsager – så står jeg altså ikke for denne her. Fire dage på Middelhavet med min dejlige papsøster, mens Jon får lidt alenetid med Krapylerne. Det bliver så fint for alle!

Ah, endnu en ting, jeg glemte at nævne ovenfor: På søndag har jeg en stand ved Trendsales’ Special Edition Market (det er det, jeg ville kalde et loppemarked) i St. Kannikestræde i København. Øvrige duller, der sælger ud, tæller Irina, Christiane, Astrid Olsen, Amalie Fischer, Mathilde Gøhler og vist også en del andre. Jeg har en masse tøj med og glæææder mig! Håber, vi ses! ❤️