Jeg ér så glad for vores skov her i Køge. Den ligger 200 meter fra vores hus, og den er kæmpestor. Da vi kiggede på hus her i Køge, var det vigtigt for os, at det lå på en blind vej, som ungerne kunne lege på, at der var andre børnefamilier tæt på, at der ikke var for langt til centrum, og at man kunne cykle til stranden.

Men det, vi skatter allerhøjst, er sgu blevet skoven. Det kommer egentlig lidt bag på mig, da jeg aldrig har været typen, der gik meget i skoven tidligere – ej heller som barn.

Det er meditativt for mig at være derude og se naturen gå sin gang. Jeg er meget mindre træt af de kolde måneder, end jeg var i de 17 år, jeg boede i København, og jeg er sikker på, at det hænger sammen med, at jeg nu serårets gang og ikke kun mærker det. Alle årstiderne er smukke i skoven – omend jeg nu stadig bedst kan lide dem, der har blade på træerne. Efteråret har været helt tosset smukt. Jeg løber eller går ture i skoven flere gange hver uge – oftest i mit eget selskab med musik i ørene.

I denne uge havde jeg dog overtalt Jon til at tage med. Jeg skulle nemlig have taget nogle billeder af mit træningstøj fra Organic Basics, og så føltes det ganske oplagt at benytte lejligheden til at forevige mit favoritsted her på domænet. Desværre har det blæst helt vildt meget de seneste dage, og det betød, at rigtigt mange af træernes smukke efterårsblade nu lå på jorden og ikke sad fast på grenene længere. Det gør det ikke (meget) mindre smukt at være derude – men lidt sværere at gengive på billeder. Jeg synes nu alligevel, det gik okay.

Mit træningstøj, som jeg både bruger til træning og løb, er fra Organic Basics, og det er fremstillet af genanvendt nylon, hvilket betyder, at det er stærkere og kan holde længere end almindelig nylon. OG det betyder, at der er brugt 80% mindre vand, end når man laver ny nylon, OG at tøjet her er 90% mere CO2-venligt overfor miljøet end almindeligt nylon. Desuden er Organic Basics træningstøj “fugttransporterende”. Det betyder, at det transporterer sveden fra kroppen ud på ydersiden af tøjet, så det kan fordampe. Altså skal man vaske mindre – hvilket også er bedre for miljøet. Organic Basics går meget op i at lave tøj, der belaster miljøet allermindst muligt, og det er sgu meget rart at tænke på, når man banker rundt derude i sin yndlingsskov.

Jeg træner stadig engang imellem i SATS her i Køge, men det er ikke altid, jeg kan finde motivationen eller synes, jeg har tid på de tidspunkter, hvor der er hold. Men en løbetur kan altid presses ind, og motivationen for mig på de dage, hvor jeg ikke helt gider, er det humør, jeg ved, jeg er i, når jeg kommer hjem. Måske fordi, jeg har så meget skærm i mit liv, gør sådan en tur ud i den fri natur, at jeg kommer ud af hovedet og ned i kroppen. Og alle ved jo, at jeg elsker slik og snacks, og der er plads til lidt flere af dem, når jeg holder løberiet ved lige.

Hvis man kunne tænke sig at investere i Organic Basics fine træningstøj, kan man med fordel anvende rabatkoden METTEMARIEOBX. Den giver 15% rabat på webshoppen her. Den virker worldwide, der er ingen udløbsdato på rabatkoden (nice!), og hvis man køber for over 600 kr., når man fri fragt oveni.
Min sports-BH i den fine, vinrøde farve, kan findes her, mine shorts er her, og min t-shirt findes her. Sidstnævnte to har jeg i farven sea blue. Jeg har alle mine ting i en str. S, og det passer ganske fint! Der er intet, der strammer, men sportstoppen sidder samtidig til, som det sig hør og bør. Jeg synes, det er virkelig rart at have noget træningstøj, som sidder godt, i nogle pæne farver, som samtidig passer godt på miljøet. Og det med den svedtransporterende del er fandme smart! Jeg er virkelig ked af at skulle vaske træningstøj for ofte – både af hensyn til miljøet, men også fordi, det er hamrende upraktisk, når man nu har noget, man er glad for at bruge.

Og ehm, ja, det er jo så Jon, der har taget billederne til indlægget her, hvilket man vist godt kan se på mine øjne på billederne, og så der gik måske lidt pige-fotograf i den engang imellem. 😆😜