Det er fredag, og jeg har været på arbejde hele ugen. Altså sådan noget med faste mødetider og ståen til ansvar overfor andre mennesker. Og lønseddel, i øvrigt! Det har faktisk været helt rart, og det kunne jeg egentlig snildt forestille mig at skulle igen engang. Altså ikke som skuespiller, men bare som fastansat et sted. Det er voldsomt hyggeligt at have kolleger, synes jeg! Folk, man ikke har andet til fælles med, sådan umiddelbart, end det at man arbejder det samme sted. Det giver en sjov dynamik, jeg godt nogle gange kan savne i min nuværende jobsituation. Pt skatter jeg dog friheden og de andre ting, jeg får ud af at være blogger, højere. Men some day …

I starten af ugen tænkte jeg, at det der med at være skuespiller absolut ikke var noget for mig. Jeg havde ingen fornemmelse af, om jeg duede til det, jeg gjorde. Jeg kunne sagtens se, om jeg syntes, de andre spillede godt, men jeg kunne overhovedet ikke vurdere mig selv. Når jeg bagefter så nogle af scenerne igennem, kom jeg til at vurdere dem med bloggerøjne, som når jeg har været med i en reklamefilm. Er lyset godt? Sidder håret pænt? Popper min highlighter på den rigtige måde? Og det er ikke nogen god idé, når man skal vurdere skuespil, for her er udseendet jo altså det mindst interessante.

Men de sidste par dage har jeg haft en anden fornemmelse af tingene. Jeg har haft lidt lettere ved at forstå, hvad instruktøren mente, og jeg har haft en lille smule mere tillid til, at han måske mente det lidt, når han sagde, at det, jeg gjorde, var godt. Jeg har haft lettere ved at skrue op og ned for de forskellige stemninger, og jeg har spillet sammen med nogle virkeligt gode unger, som har gjort det meget nemmere for mig at reagere på det, de spillede.

Så det var sjovt! Og jeg glæder mig til at se serien, når den kommer i flimmeren! Jeg har en enkelt optagedag tilbage, men det er først på fredag, når Hux og jeg kommer retur fra Barcelona, hvor vi skal ned på hyggetur i den kommende uge, bare ham og mig. Der er jo en del uroligheder dernede i øjeblikket. Sure demonstranter i gaderne, der desværre har resulteret i en masse aflyste fly i denne uge, så jeg håber sådan, at vi kan komme afsted. OG hjem igen, for på lørdag skal jeg holde fødselsdagsfest for 43 mennesker!

Ja, der sker fandme da lidt for tiden! Og jeg nyyyyder det alt sammen!! I aften, når ungerne sover, skal Jon og jeg booke flybilletterne til LA, hvor vi skal over fra januar til marts næste år, og det glæder jeg mig også til!

Den, der glæder sig, er rig, siger min far. In that case I am loaded! 😍