Jon er hjemme igen! Efter ni måneder med arbejde på Fyn seks ud af ugens syv dage og aftner, er han nu atter fuldtidsfar i Køge, og det er fandme dejligt! Det er det længste stretch, vi har undværet hinanden i familien, og det har sjovt nok også været det, der har været mindst tærende på mig som græsenke og derved primær omsorgsperson og husholderske. Jeg har måske nok været lidt ærgerlig over at måtte takke nej til nogle fede arbejdsmuligheder og medvirken i et par tv-programmer, men bortset fra det har jeg fandme hygget mig. VI har hygget os, og især de sidste 2-3 måneder har jeg været knaldgod til at understrege overfor mig selv, hvad det er, jeg høster på den konto, når jeg er alene med ungerne. Og det nyder jeg.

Men jeg nyder i sandhed også at have Jon hjemme. Jeg har netop lavet indkøbsliste og skal om lidt ud og købe ind til hele ugen. Og det er unægteligt markaaant sjovere at lave aftensmad til en forsamling, der også inkluderer andre voksne end én selv. Og der er tilbud på andebryst i denne uge, så det bliver skidegodt! 😜

Hugo og Berta er på deres part lige gået en LANG tur, fordi de er sure på begge deres forældre. Vi har her til formiddag understreget, at nu er vi snart ved at være trætte af, at de siger “undskyyyld…” med hundeøjne, når de gør noget, de ikke må, for sekundet efter at vende sig om og gøre det samme igen. Og mens de formentlig går og giver hinanden ret i, at alle voksne er nogle åndsboller, er Jon og jeg i færd med at finde ud af, hvilke konsekvenser vi i fremtiden skal indføre.

I går så vi alle sammen Den Store Bagedyst i fjernsynet sammen, og om lidt skal Jon og ungerne over på stadion og se Køge banke Skive.

Hverdag at it’s BEST! 🥰🙌🏻