I weekenden har et lille klip fra et TV-interview med Megan Markle haft sin gang rundt omkring på de sociale medier, og jeg har, som så mange andre, der har delt det, ikke kunnet lade være med at bide mærke i det. Det er blikket i hendes øjne, der gør det.

Verden har sgu ikke været særligt flinke ved den yndige SUITS-skuespillerinde, siden hun fik enhver ungpiges drøm opfyldt og blev gift med en engelsk prins. Fra starten kom hun i modvind på grund af sin hudfarve, men her var fornuftige mennesker heldigvis hurtige til at tage hende i forsvar. De samme fornuftige mennesker, gætter jeg på, gav dog piben en anden lyd, da rygtet spredtes, at hun var en gedigen kost. Der har været skrevet om Megan, at hun pløjer sig igennem assistenter på ingen tid, fordi ingen kan holde ud at arbejde for hende. At hun har tvunget Harry til at blive veganer, at hun fik redesignet den ring, hun fik af Harry, fordi den ikke var god nok, og at hun går i alt for dyrt tøj. Under sin graviditet fik hun på munden over, at hun holdt for meget på sin mave ved offentlige begivenheder. “We get it, Megan! You’re pregnant!”, og da hun havde født, blev hun skældt ud over, at hun holdt sin søn forkert (af privatpersoner. Professionelle dementerede det).

Jeg aner ikke, om Megan Markle er en kæmpe-kælling. Jeg tror det ikke, for det er de færreste. Og jeg tænker lidt, at hvis Harry ville have en bøf, havde han nok spist én. Og hun gik nok også i dyrt tøj inden, hun blev royal, og det er vel hendes valg. Og jeg er sikker på, at hun er en god og samvittighedsfuld mor.
Alle elskede Lady Diana. Og alle har siden hendes død haft meget travlt med at skælde ud over, at pressen kom alt for tæt på hende. Pressen er kun tæt på de mennesker, vi vil høre om, og nu er de ved at rive Megan Markle fra hinanden. Og de er absolut ikke ene om det, for siden Dianas død, har internettet fået vinger, så enhver privatperson kan få afløb for alle de grimme tanker, de måtte have, om dem, de nu måtte have lyst til at formulere dem om.

Ingen har fortjent det blik, Megan Markle har i øjnene i det her interview.
Lad os huske at være søde imod hinanden. Særligt os mødre, for pokker. Vi ved, hvor hudløs, man er, når det kommer til vores børn og vores moderskab. <3

Klippet er vist fra en dokumentar, der kører på itv, og man skal 1,34 minutter ind i videobiden for at se den del, jeg taler om, herunder.