Jeg opdagede i går, at der er kommet udsalg igen, hvilket jeg følte gav mig anledning til at gå på udgik efter en kjole, jeg kan iklæde mig til sen fødselsdagsfest, jeg holder d. 26. oktober. Jeg har inviteret mine og Jons nærmeste venner, vores naboer og mine tætteste kolleger, og den kommer til at stå på ølspil, dans, gas og fjas! Vi bliver 40 mennesker, og menuen bliver marrokansk mad og gin og tonics!

Jeg er på udkig efter en kjole med lange ærmer og forelskede mig for længe siden i den gule nedenfor fra Custommade (den er dog ikke på udsalg endnu)z Men da jeg prøvede den på i Magasin tidligere i dag, erkendte jeg, at den måske havde klædt mig bedre, hvis jeg stadig havde haft den solbrune glød, jeg havde i sommer. Dog er den stadig aldeles fortryllende at have på! Så smuk, jo!

Så faldt jeg til gengæld også over den her smukke, blå sag fra Tiger Of Sweden, som er nedsat til 50% på Boozt, og jeg tænker lidt, at den kunne gøre sig ret godt til en vinterfest (ved godt, det kun er efterår, men det er knasme koldt!) fyldt med farver!

Hvilken en af ovenstående stemmer I på? If any?? Jeg har jo stadig god tid at løbe på, men det er bare så freaking hyggeligt at gå og planlægge! Hvis man gider, modtager jeg med glæde stemmer herunder! På forhånd tusind tak! <3