Den forgangne uge har været så god! I dag har jeg været på loppemarked for at sælge ud af mit tøj inde i København, og Jon og Krapylerne tog med. De hjalp mig med at stille op, og så tog de på Rosenborg og i Kongens Have. Så blev man pludselig turist i hovedstaden! Nu er vi retur i Langehjemmet, Jon ser fodbold, Krapylerne leger med genboens dreng, og jeg hygger på bloggen.

Den startede også formidabelt, ugen! I tirsdags var jeg sammen med Cana eksempelvis vært ved lanceringen af YES! i Danmark. Det blev fejret på Gemyse i Tivoli, som i tirsdags endnu ikke var åbent for andre end os – og rundt regnet 300.000 medarbejdere og håndværkere, som for rundt med græskar i favnen.

Det var sådan en skidefin (sorry) dag! Vi havde inviteret 20 bloggere, vi kender, så stemningen var hyggelig og sjov – lidt som ved en fødselsdag. Der var hyret en DJ, der spillede så højt og festligt, at jeg fik lyst til at spæde de vitaminrige smoothies, YES! havde kreeret med de samme ingredienser, som er i deres barer, op med et skvæt vodka! Det var så hyggeligt, vi dansede alle sammen lidt rundt inde i Gemyses dertil indrettede lokale, mens vi prøvesmagte barer og drak smoothies.


Herefter trodsede vi regnen og gik ind i drivhuset, hvor vi fik en lige lektion i mindfull spisning. Herefter var der en lille blindsmagningskonkurrence, som de fleste af os egentlig vandt, men via lodtrækning fik vi kåret modtagerne af to meget store goodie-kurve fulde af champagne og YES!-barer.

Det var så hyggeligt på efterårsmåden at sidde dér i drivhuset med regnen trommende på ruden og udsigt til et vådt og efterårssmukt Tivoli, som var fuld af varme og brændte farver. Jeg var været vært ved en del events i min tid, men det er første gang, jeg har delt æren med en CONFETTI-kollega, og det håber jeg at få lov til igen en dag. Det var hyggeligt på en helt anden måde, og folkene bag YES! var så søde og i godt humør. Sebastian, som har været med til at starte virksomheden op, holdt også et oplæg, og man kunne virkelig mærke, at han var stolt af det her produkt, og den slags smitter!

Den bar, der fik flest points af alle gæsterne (og mig, i øvrigt) var den med banan og nødder. Den er simpelthen så lækker, og det til trods for, at jeg sjældent bryder mig om smagen af banan andre steder end i en actual banan.
YES!-barerne kan købes på de fleste tankstationer og er tænkt som et nærende alternativ til det, man (læs: jeg) måske ellers tit har en tendens til at proppe i hovedet i ulvetimen. Alle YES!-barer er lavet af nødder, frugt og grøntsager og er ikke tilsat sukker. Og indpakningen er af papir – ikke plastik! Og skal selvfølgelig affaldssorteres derefter. YES!, mand! 😉