Den der følelse, når man har fået omkring 4 timers søvn og en del alkohol, er groggy, men også lidt lykkelig, og tager sig selv i at trække på smilebåndet af noget, der skete i går. Sådan har jeg det i dag!

Jeg fejrede jo, som bekendt for de, der følger mig på det sociale medie, Instagram, min 38 års fødselsdag i går, og i den anledning havde jeg inviteret 40 mennesker til fest. Det er efterhånden blevet standard for mig at invitere til fest allerede klokken 17.30, og det skyldes, at langt de fleste af mine venner er forældre, og så giver det altså meget mere mening at starte tidligt, så man således også (som oftest …) slutter tidligere og er (lidt) mere værd dagen efter.

De inviterede var mine søstre, min svoger, min svigerinde og hendes mand, mine bedste veninder og deres mænd, Jons bedste venner (som også er mine venner) og deres koner (som også er mine venner), og vores naboer (som også er… you get the picture). Og selvfølgelig “the originals” fra Confetti.
Folk var i så godt humør, allerede da de kom, og jeg tog mig selv i at blive nærmest rørstrømsk, da jeg i løbet af aftenen kiggede rundt og så folk over det hele, som grinede, snakkede og spille beer pong sammen med folk, de ikke havde mødt før eller i hvert fald ikke særligt tit.

Jeg holdt festen i Hello Cocos festlokale, som ligger lige ovenpå klubben. Det er egentlig en lejlighed, som de lejer ud til festivitas, fordi det jo alt andet lige er noget nær umuligt at bo ovenpå en natklub. Der var så fedt, for helst af alt ville jeg gerne holde en privatfest, men det ville have været lidt for bøvlet af få alle de mennesker på besøg i Køge, når årstiden nu ikke indbyder til havefest, og på den her måde føltes det alligevel totalt som en privatfest, selvom vi var ude.
Maden blev leveret af Madklubben Derhjemme – et nyt koncept, de er kommet på, hvor man kan bestille mad til fester fra alle Madklubbens mange forskellige restauranter. Jeg havde valgt sharing food fra Bazaar, fordi jeg elsker marokkansk mad, og jeg ønskede mig sådan en uhøjtidelig og hyggelig stemning, og det var spot on. Folk sad og langede ind over hinandens tallerkner for at få fat på humus og baba ganoush, og det hele smagte så lækkert!
Desværre skulle det vise sig, at lyset var ret dårligt oppe i lejligheden. Hyggeligt, men absolut ikke kameravenligt. Der er ingen egentlige lamper, kun farvede pærer på gulvet, som lyser op langs væggene, og da maden blev serveret kl. 19, var det umuligt for mig at tage gode billede af alle de lækre retter. Mad i orange lys gør sig simpelthen ikke specielt godt, måtte jeg desværre erfare. Derfor har jeg hapset et fra deres hjemmeside, så man kan se menuen. Jeg vil virkelig gerne kaste en varm anbefaling efter at bestille Bazaars menu gennem Madklubben Derhjemme til en privatfest. De mange retter på bordene fik det hele til at se så hyggeligt, indbydende og farverigt ud, og så var det ustressende, fordi de fleste af retterne var kolde, så vi kunne sidde og hygge over maden længe. Der var grillet kylling med oliven, tabouleh med cous cous, falafler af edamamebønner, fladbrød og meget mere. Så svine-lækkert! De koster 200 pr. snude, hvis man køber Bazaar-menuen (den kan ses her), og ellers kan man finde menuer fra 120 kr. pr. mund.


Faktisk endte det med at blive sådan en aften, hvor jeg fik taget meget få billeder, hvilket jo i vor tid er ret tegn på, at man har hygget sig virkeligt godt. Jeg havde iført mig en buksedragt i det, de kalder ‘vegan leather’ fra Gina Tricot, som jeg har købt på Boozt.com. Der er faktisk 20% rabat på den i dag lige her – blot en serviceinfo, de laver desværre ikke affiliate mere, hehe. Jeg synes selv, den er en her del pænere i virkeligheden end på billederne, og jeg følte mig overordentligt godt tilpas med den på.

Klokken 23 kunne vi ikke blive i lejligheden mere og gik i stedet ned på klubben, hvor jeg havde købt et bord med vodka og sodavand, og så teede vi os som aber så længe, vi gad. Jeg havde gjort det ganske klart for gæsterne, at der ikke var nogen grund til at lave en Houdini, for jeg har intet problem med, at folk går hjem, når de føler, de har festet færdig. Og jeg havde nu heller ikke noget problem med, at der gik en del tid, før det øjeblik indtraf for de flestes vedkommende. KÆFT, hvor var det hyggeligt og sjovt og grineren og fantastisk.
Jeg endte på McDonalds ved 3.30-tiden i selskab med Sneglcille, Jon og vores nabo, Mike, og her var vi allerede ret tilfredse med, at vi jo netop var gået ind i vintertid og derfor kunne sætte uret en time tilbage. Det må jeg lige huske næste år, når det igen bliver tid til at fejre fødselsdag, for ikke nok med, at vi fik en times ekstra søvn, så slap vi også for at stå op kl. 5.30, da ungerne i morges troede, at det var vanlig vågnetid. Tak til farmor. 😉

God søndag, søde folk. Jeg er i mit taknemmelige hjørne i dag. Jeg er så glad for mit liv, mine venner, min familie, mit arbejdsliv og for jer, der læser med. Tak fordi, I gør det, og tak fordi, I altid er så skidesøde og sjove. <3