Kl. 5.18: Jeg vågner med et sæt, alene i dobbeltsengen, angst for, at klokken er mange. Det er den ikke. Jon sover i Bertas ekstra-seng, jeg lukker døren til soveværelset og sætter mig til at læse videre i Katrine Engbergs sindssygt spændende 3’er, VÅDESKUD.

Kl. 6.02: Lidt skuffet vækker jeg min familie, som vi havde aftalt skulle vække mig med sang og flag kl. 6.00 grundet dagens tidlige mødetid.

Kl. 6.10: Alt lys i huset er atter slukket, jeg fake-sover og tilgiver alt, da mørket i soveværelset brydes af et udskåret græskar med lys i, der bærer udsnittet “MM”, “38” og “❤️” og åbenbarer min smukke, søvndrukne familie og deres fødselsdagssang.

Kl. 7.10: Efter et lynbad lægger jeg makeup på førstesalen til lydtæppet af Jons stemme, der indlevende læser Harry Potter for Hugo og Berta, der opildnede lytter til med demonstrativt tilbageholdt åndedræt og små gisp.

Kl. 7.30: Tidlig aflevering af børn og nu afsted mod Hvidovre, hvor jeg i dag har min første dag på settet til TV-serien ‘STIKKER’.

Kl. 8.15: Ankommer til optagelserne af ‘STIKKER’ præcis i henhold til aftalt tid!

Kl. 8.51: Sidder stadig på en stol i en forhal og undrer mig lidt over, hvorfor jeg skulle komme så tidligt… 😄 Men man har ønsket mig tillykke og lovet flødeboller senere!!

Kl. 10.00: Jeg prøver outfit til rollen. Jeg skal klædes i jordfarver. Det er alle voksne i den her serie, for børnene er de sjove. Så får jeg da også prøvet at gå i brunt!

KL. 10.25: Jeg har nu mødt en del af castet på serien og er på røven over, hvor sjove teenagere er! I hvert fald når de er væk fra deres forældre og skolen og laver noget, de synes er sjovt. Jeg er muligvis ved at udvikle et platonisk crush på en 15-årig og glæder mig pludselig helt sygt til, at mine børn bliver teenagere, hvilket muligvis er en fejl.

Kl. 11.04: Så er vi i gang med at filme den anden scene, jeg medvirker i. Jeg er lidt sat til vægs over, hvor gode børnene er! De er jo for pokker heller ikke skuespillere! Jeg må sgu stramme mig an!

Kl. 12.00: Vi er færdige med at filme de to scener, der er på mit program i dag, og nu serveres der flødeboller! Jon er kommet for at hente mig, så han skåler med.

Kl. 12.45: Vi ankommer til Restaurant Arken med det kedelige slogan ‘en bid af Skagen i Køge’. Hvorfor undersælge Køge på den måde? Men hvorom alting er spiste vi også frokost på min fødselsdag her sidste år, hvor jeg fik en helstegt rødspætte, og den succes skal nu gentages!

Kl. 14.09: Jon stønner af mæthed, og vi triller nu mod Føtex i Ølby Centret for at hente den kagekone, jeg ganske indiskret har bestilt til mig selv!

Kl. 14.30: Atter retur i Langehjemmet lægger jeg an til lige at læse et par sider mere i VÅDESKUD, mens Jon spiller lidt FIFA.

Kl. 15.00: Vi spadserer de 25 meter over til børnehaven og henter Prop og Berta.

Kl. 15.10: Jeg pakker gaver ud, ungerne har lavet i børnehaven. To små, fine urtepotteskjulere til at hænge op i loftet, som de selv har dekoreret. Og Hugos bedste ven, Mikkel O, har tegnet en tegning til mig! Fandme rørende!

Kl. 15.30: Vi går en lang tur alle fire og fanger pokemon’er på min telefon. Hugo har længe bedt om at få Pokémon Go, og nu har vi givet efter for det ønske, og det er faktisk ret hyggeligt. Vi når at fange 12 Pokémon, inden vi når den nye Netto ved Stadion, hvor vi køber de sidste fornødenheder til aftenens middag.

Kl. 16.30: Jon hopper op på ladcyklen og drøner med ungerne mod svømmehallen. Jeg troede egentlig, at jeg fik lov at tage med dem til svømning i dag, men de var enige om, at det var Jons tur, da han ikke har prøvet det endnu.

Kl. 16.45: Jeg lander i min gule stol derhjemme, hvor jeg læser fødselsdagshilsener, beskeder, emails, PB’er og Messenger-beskeder og overvældes atter fuldstændig.

Kl. 18.00: Mine gæster, som er min søsters mand (min søster er i Boston) og min nabo og BFF, Mike, ankommer, Jon steger bøffer og koger Knorr’s bearnaise.

Kl. 18.30: Jeg åbner min gave fra Mike, som er en (fucking) champagnesabel, hugger med stor finesse halsen af en flaske vintage-champagne, og så går vi til bords.

Kl. 19.30: Jeg har ildrøde champagne-kinder, ungerne halshugger den kagekone, jeg har købt til mig selv (og ret meget til dem) og spiser deres stykker foran flimmerkassen, mens vi hygger over resterne af sovsen og kartoflerne.