1. Det gik for nylig op for mig, at vores statsminister slet og ret hedder @mette på Instagram. Først gik jeg lidt amok over, hvor hurtigt, den dame må være kommet på IG, da det kom til Danmark, men så fandt jeg ud af, at den sande historie er, at hun har overtaget brugernavnet fra en, der hedder Mette, som helt relateret i øvrigt bor i Køge. Men nu synes jeg så efterfølgende, at det er lidt løjerligt, at en offentlig person, som vi konsekvent omtaler med efternavn, ikke bruger det på IG. Hun HEDDER jo Mette Frederiksen. Ikke Mette. 😉
  2. I går spiste jeg to Snickers til frokost. Men mine børn må stort set aldrig få det mindste sukker inden aftensmaden. Dobbeltmoralsk much?
  3. Jeg synes lidt, at mange virksomheder tigger lidtom anerkendelse for tiden. Man kan ikke modtage den mindste forsendelse uden også at modtage en mail fra PostNord, der bare gerne lige vil høre, hvordan man synes, de klarede den. Det minder mig lidt om sex med mænd i starten af 20’erne!
  4. Vi skal lægge hus til både jul og nytår i år, ligesom sidste år, og jeg kan næsten ikke helt beslutte mig for, hvad jeg glæder mig mest til!
  5. Jeg ved godt, at Maggie har sagt, at hun ikke kommer til at abdicere nogensinde. At være regent er en livsopgave. Og det har jeg sådan set også respekt for. Men nu har hun siddet på tronen, siden hun var i omegnen af 22! Og Kronprisen og -Prinsessen er bare så meget mere trendy og har en bred likeability i hele verden, så hvis monarkiet skal eksistere mange år endnu, tænker jeg lidt, at man skal rykke på det, inden at Frede bliver tvunget ud i en Prince Charles, som jo når at få måne og se sin søn overtage tøjlerne, før han overhovedet selv kommer til biddet!
  6. Jeg prøvede en vandrutchebane i Køge Svømmehal i weekenden, og nu er jeg 70% gladere for, at vi er flyttet til Køge!!
  7. Jeg forstår ikke, at folk er så glade for varme drikke. Nu kan jeg ikke lide smagen af kaffe, så det er jo så nemt med det, men the, eksempelvis, smager jo fint! Til gengæld har det kun den rette temperatur i cirka tre minutter. Inden da er det for varmt og derefter for koldt. Ligesom avokado, som er hård og ildgrøn i 1.000 år, og så har man lige et lille vindue af tid at slå til i, inden den rådner på en eftermiddag. (Jeg har for nylig gjort en lille undtagelse for varm kakao… Men det tæller ikke, for chokolade smager også godt koldt!)
  8. Jeg har stadig ikke fået plantet en skid i nogen som helst krukker siden slutningen af sommeren, og min have ligner fortsat en blomster-kirkegård.
  9. Det er omsider lykkes mig at forspise mig i bøf bearnaise. Jeg har simpelthen ikke lyst til bøf bearnaise for tiden. Det er aldrig tidligere hændt, bortset fra dengang, jeg var gravid med Krapylerne.
  10. Jeg har i skrivende stund menstruation, så nej… 😉