1. Jeg forstår ikke brødkurve på restauranter! Jeg mener, jeg har lige bestilt en dyr ret mad, hvorfor skulle jeg have lyst til at stille appetitten med hvidt brød nu?

2. Jeg børster som oftest tænder tre gange om dagen.

3. Jeg forstår ikke, at den samme Gud, som har skabt kvindekroppen i stand til at lave og føde børn (fandme godt klaret!) også har skabt køer, der slår nogle prutter, derindeholder metangas. Var det sådan en fredag eftermiddags-ting, mon? Eller på tom mave?

4. Min nevø er for nyligt fyldt ét år, og det er for vildt.

5. Jeg har nasset mig til at læse min veninde Anne Mette Hancocks krimi, som udkommet i januar, allerede nu, fordi jeg påpegede, at det er unfair, at Jon må, bare fordi han skal indlæse den som lydbog. Og den er AWESOME!!!

6. Jeg klemte min finger meget hårdt i en dør for to uger siden, og det er først nu, den er begyndt at stoppe med at snurre og sove.

7. Mange af mine venner er begyndt at fylde 40, og de virker helt lettede over, hvor uondt, det gør, så jeg går rundt og føler mig som sådan en youngster med mine 38 år.

8. Vores rejse til LA i det nye år begynder at nærme mig så meget, at jeg får sommerfugle i maven, når jeg tænker på det.

9. Jeg har meldt mig ind i en gruppe for danskere i LA på facebook og har allerede fundet fem legeaftaler til ungerne og to kaffe/cola/sjus-aftaler til mig selv!

10. Som billedet antyder kan jeg virkelig godt lide nachos med smeltet ost.