Verden er nogle gange et vanvittigt sted, internettet er til tider endnu vildere, og i lyset af det sidste faktum, synes jeg aldrig, at det her indlæg går af mode. 10 ting, som stensikkert passer! Ikke altid lige så interessante som dem, der ikke gør, nuvel. Men stadigvæk.

  1. Hugo har en meget smuk æske, han har fået af mig for flere år siden, på sit værelse, som han kun bruger til é ting: Til at skrive kærlighedsbreve til mig. Den er god nok. Æsken er stopfuld af små stykker papir, hvor der står H+M og er tegnet en masse hjerter. I. Can’t. Even.
  2. I går startede Jon og jeg på filmen JAWS, som vi skal se færdig i aften (den ligger på Netflix). Jeg har aldrig set den, men den seneste måned har universet prikket mig på skulderen og mindet mig om den et dusin gange, så nu er vi i gang.
  3. Det skete blandt andet, da jeg i går fik besked nummer fire på en uge fra en følger på Instagram, som netop havde set Jon i TV-serien ‘2900 Happiness’, som ligger på Netflix. Han er kun med i et enkelt afsnit, og han er enormt vammel. Men han laver altså en JAWS-reference.
  4. Jeg har besluttet, at vi i år skal have et levende juletræ i en potte, så vi kan plante det ud i haven efter jul og bruge det igen næste år. Så bliver det sgu da ikke mere hyggeligt!
  5. Jon og ungerne pyntede op til jul i fredags, da jeg ikke var hjemme. De har på egen hånd hentet pynten i garagen og fordelt den udover skueetagen for at overraske mig, og jeg er så rørt, at jeg ikke kan lide at fortælle dem, at det overhovedet ikke er der, det hele skal stå!!!
  6. Jeg har installerede addblocker på min computer, og pludselig er mit liv blevet nemmere at leve.
  7. Mange laver frikadeller efter deres mors opskrift. Jeg laver dem efter min fars: 1 kg. løg og 1 kg. kød, og så kan de med fordel bages i ovnen og ikke steges på panden.
  8. Jeg har købt slikjulekalendre til begge børn, men endnu ingen til mig selv. Sidste år købte jeg både den fra Tom’s, den fra Caletti og den, der kun indeholder chokoladefrøer, så jeg ved sgu ikke, om jeg har fortjent en i år.
  9. Jeg er snotforkølet og hygger med en lille feber-promille derhjemme i dag. Vi har rengøring om mandagen, og jeg får så hjernedødt dårlig samvittighed over ikke at gøre rent selv, når en anden går rundt og gør det. OG jeg får noia over, hvad hun tænker om mig. Normalt ser jeg et halvt afsnit af en TV-serie, mens jeg spiser frokost, men ikke i dag. Hun skal jo gerne se, at jeg er travlt optaget med noget andet, når nu jeg trænger hjælp til rengøring.
  10. Der er 7 uger og 2 dage, til vi “flytter” to måneder til Hollywood. <3