Jeg har viiirkelig hygget mig med at købe ting hos Tchibo til det her samarbejde! De ville gerne have fokus på deres julevarer, og jeg er altid bag ud med julepynt! Måske ikke i forhold til gennemsnittet, men i forhold til, hvornår jeg godt kunne tænke mig at lempe julen ind i Langehjemmet. Og jeg ender altid med at købe et juletræ alt for tidligt, og så udgør dét julepynten. Sagen er bare den, at jeg godt gad have julen sneget lidt mere diskret ind i indretningen, sådan overordnet. Så det hygger, men uden at Jon eksempelvis føler, at han har giftet sig med Gertrud Sand.

Og jeg synes, det er lykkes så fint!! Lige så snart, jeg havde hængt elgehovedet op over TV’et, var jeg seriøst ked af, at jeg allerede nu ved, at det skal ned igen på et tidspunkt. Helt lavpraktisk bringer det noget noget lys ind, som klæder vores hyggelige stue, og så juler det uden at larme. Den lille julekugle har i øvrigt tre indstillinger: Tændt lys, slukket lys OG (min favorit) en funktion, hvor den løbende blæser vand rundt i boblen, så der hele tiden er snevejr!

Som jeg skrev på Instagram, har jeg også anskaffet mig en kage-spraymalings-anordning. Aherm.. Ungerne og jeg gik til makronerne, så at sige, men krum hals i sidste uge, og det gik samlet set helt perfekt. Intet blev smadret, det var sjovt, og kagerne smagte godt! Men vi trænger vist til lidt mere øvelse i forhold til det med sprøjtemalingen. Den eneste anden gang, jeg tidligere har stiftet bekendtskab med sådan en himstregims, er når jeg skal på TV, og de lige giver min hud en overhaling med sådan én indeholdende concealer. Jeg tænker godt, at jeg inden jul kan nå at anskaffe mig den her form og så forsøge mig med farvet glasur i stedet for.

Kageformen, der ligner et juletræ med topstjerne, er også fra Tchibo, ligesom den røde bagemåtte, som kagerne blev bagt på. Det viste sig ret praktisk, at den kan tåle ovnvarme, for smørdejen, vi arbejdede med, var umulig at flytte, når først figurerne var udstukket. Hvis man er jule)kagebagertypen, vil jeg i øvrigt anbefale at kigge her.

Tchibo har eksisteret i 65 år, men er nyt i Danmark. Det er et regulært stormagasin fyldt med alt mellem himmel og jord. Tchibo har startet noget, der hedder Tchibo Tirsdag, hvilket dækker over, at de hver tirsdag introducerer nyheder fra en ny kategori på domænet, og således også i dag.

Jeg har fået en rabatkode, der giver 15% rabat på HELE webshoppen i resten af 2019. Koden hedder ‘METTEMARIE15’ og kan jo eksempelvis anvendes til at købe julepynt, julegaver eller nyt nattøj til hele familien. Ungerne er klædt i top til tå pingvin-julenattøj for tiden, og da de fandt ud af, at jeg gik og tog billeder af de ting, der var kommet med posten, til et blogindlæg, spurgte de begge to, om de ikke godt måtte komme med. Det må de jo desværre ikke, for moren har principper, som folk på 5 ikke helt forstår, men her kan deres nattøj og nye pingviner i hvert fald ses. OG deres skridsikre sokker. 🙂

Bertas kan findes her, Hugos er her, mens pingvinerne, der siden adoptionen lystrer de borgerlige navne Sofia og Max Pingvin (efternavnet udtales på engelsk) er at finde her.

Og jeeep, Rudolf er også flyttet ind på fortrappen! Kom an, december! Vi har dig lige på kornet!!