Som nogle måske vil vide, rejser Jon, Krapylerne, Farmor og jeg d. 15. januar til Los Angeles. Her skal vi i to måneder bo, hænge ud, hygge os og være, mens Jon skal gå på kurser, og jeg skal blogge. Farmor skal passe børnene fire dage om ugen – samt (vigtigt!) én aften! Jons kurser ligger primært aften og weekend, da de er tilrettelagt, så man kan have job ved siden af, så vi kommer nok også til at vride vores normale døgnrytme lidt i forhold til, hvornår jeg går på arbejde, sådan at vi kan have lidt mere tid sammen alle fem. Den kommer i hvert fald ikke til at hedde 9 – 15, som den gør herhjemme til dagligt, men så igen – der er nok ikke supermeget, der kommer til at være, som de er til dagligt!

Jeg har lavet en bette ’10 ting’ om den forestående rejse herunder. IIIH, jeg glæder mig!!
Billederne i kollagen ovenfor er fra sidste forår, hvor vi var på roadtrip i Californien og havde tre dage i Loa Angeles.

  1. Vi har fået orlov i børnehaven! Det er simpelthen så f***ing fantastisk! Jeg anede ikke, at det overhovedet var en mulighed, men det var der nogle af jer vidunderlige mennesker, der tippede mig om på Instagram! Så jeg spurgte børnehavelederen, som jeg kender ret godt, fordi jeg sidder i Forældrekontaktudvalget, og den blev sgu bevilliget! Så vi skal ikke betale for børnenes børnehave i de to måneder, vi er væk!
  2. Vi KUNNE også bare have valgt at melde dem helt ud, for fra vi kommer hjem, til de skal starte i SFO, går der under to uger. Men det føles vigtigt, at de får lov at slutte sammen med deres kammerater i børnehaven og få den følelse af at se noget til ende, synes vi. Især fordi, at rigtigt mange af deres venner fra børnehaven skal gå på samme skole her i Køge, og på den måde kan de lige genopfriske kontakten, inden de alle sammen bliver blandet med en masse andre børn på SFO’en.
  3. Vi skal bo midt i West Hollywood! Faktisk bare 300 meter fra en Whole Foods, 200 meter fra en mexikansk restaurant, 6 minutters gang fra Sunset Boulevard, og alligevel har vi vores eget hus med en have og et hvidt stakit! PINCH ME!
  4. Jeg har søgt på vejrudsigter de seneste dage, for nu er vi så tæt på, at man KAN søge på ‘forecast 30 days’. Jeg ved godt, den nok ikke sådan er super-duper præcis, men ikke desto mindre siger den, at der er omkring 19 grader den dag, vi lander. 19 grader! I januar!!
  5. Min svigermor skal gå på mosaik-kursus, mens vi er i LA. Og Jon skal jo gå på skuespiller-kursus. Desuden regner vi med at melde ungerne til svømning og måske noget dans, så måske jeg også skal finde mig et kursus, så jeg ikke er den eneste, der ikke er dygtigere til et et eller andet, når vi kommer hjem?
  6. Hugo og Berta fylder 6 år, mens vi er afsted. Det er tredje gang ud af seks, at de fylder år i udlandet.
  7. Vi har lavet en aftale om, at alle voksne har to maddage om ugen, mens vi er væk. Den sidste dag spiser vi rester – eller fastfood. Vi bor også ret tæt på en In’n’Out Burger!
  8. Det er desværre ikke lykkedes at finde nogen, der vil leje vores hus, mens vi er væk. Ikke endnu, i hvert fald. Hvorfor punkt 1 bare er endnu federe. 😉
  9. Jon og jeg skal på date én gang hver uge, mens vi er i Los Angeles. Det er forhandlet på plads med Farmor, som varetager Krapylernes sikkerhed og velbefindende sideløbende, og det glæder vi os virkelig meget til! Jeg tænker, at det bliver en blanding af biografture og snasket mexicansk OG så nogle aftner med natklubber, jazzklubber, cocktailbarer og ballade.
  10. Jeg har allerede gennem en gruppe på facebook lavet legeaftaler med ret mange andre danske børn på vegne af Krapylerne. Og det er sgu også blevet til et par kaffe/gin-tonic-aftaler til undertegnede!