Der er jo så mange ting, både kvinder og mænd ikke forstår. Og alt er vel heller ikke alle forundt at fatte. Smag og behag er ligeledes forskellig, og alt det der.

Men her er i hvert fald 8 ting, som går ganske hen over hovedet på undertegnede blogger. 😊

1. Mom Jeans. I don’t get it! Jeg er totalt pro kropspositivitet, men jeg har aldrig set grund til at snyde sin livmoder større, end den i virkeligheden er. Med mindre man er gravid.

2. Luftfriskere. Det er aldrig lækkert. For det første dufter sådan en krabat sjældent godt, og for det andet ved man, at duften er der for at maskere én, der er værre..

3. Coca-Cola med kanelsmag. Altså, her er vi nok ovre i det stærkt subjektive hjørne, men jeg synes simpelthen, at kanel alle andre steder end i snegle smager skidt! Og der er sjældent grund til messe med mesteren over alle læskedrikke. Blodrød og fuldfed, tak!

4. Fondue. Jeg spiste i sidste uge fondue for første gang, og jeg fangede meget skuffet ikke helt pointen. Brød og ost lyder jo nice, men det var egentlig mest bare lidt kedeligt!

5. Fingerløse handsker! Jeg fryser i hvert fald altid fingerspidserne – det er sjældent, at det sådan er håndfladen, der er direkte kuldskær.

6. Russisk.

7. At man må døbe sine børn Dyne, Altan, Gin, Panda og andre navne, som virker som oplagte drillerier. Børn er i forvejen nogle opfindsomme, små røvhuller, når det kommer til mobning, så at give dem en sådan hestesko, virker i mine øjne unødvendigt. Men igen, navnet ‘Berta’ var nok også oplagt mobbeemne umiddelbart efter 1. Verdenskrig, så måske er jeg bare for gammel. Eller for ung…? 🤔

8. At “gløgg” staves, som det gør! Så vidt, jeg ved, er det en dansk opfindelse, ikke? Ø’et virker pænt dansk, men hvad sker der for g-fråseriet?