Kære venner! Ærede fodbold-koner! WAGs! Lån mig jer øre!
En situation er opstået! Ting er sket, olie og vand har blandet sig! En kvinde uden nævneværdig viden om fodbold har kastet sig ud i at lave en fodbold-julekalender, og som kilde har hun anvendt en notorisk løgner – nemlig internettet! Det skulle jo gå galt …

Jeg har de seneste dage modtaget tre forskellige slags tilbagemeldinger på den fodbold-quiz-julekalender, som jeg fabrikerede i Jons ære i løbet af november måned og udgav her på domænet i fredags:
1) Det er helt genialt, tusind tak!
2) Min mand siger, at den er for svær!
3) Hov, der er vist nogle detaljer omkring ham Fernando Torres’ pragtpræstation, der ikke helt stemmer …

Lad os tage det sidste først!
Jeg har skraldet mine spørgsmål fra internettets umættelige skab af overflod. Jeg har ikke fået en fodbold-ekspert til at køre fact-tjek på det (hvilket jf. udsagn nr. 2 måske også kunne blive problematisk). Jeg er ærgerlig over, at der tilsyneladende har sneget sig nogle missere med. Som eksempel, at Fernando Torres ikke scorede til World Club Cup, men til VM den sæson, hvor han scorede ved i alt syv turneringer, eller at én af Zidanes sønner, siden factet bag første kalenderlåge var et fact (der er ikke dato på alle hjemmesider, fordømt!) har skiftet fra Real Madrid til en anden klub. Det er pisse-træls! Heldigvis er det de færreste af jeres mænd, der opdager det, hvilket leder mig til 2):

Den er meget svær! Det er sandt, og det er ganske bevidst. Jon er en veritabel quiz-master, og han er ligeledes en svamp, når det kommer til fodboldviden. Meningen med denne julekalender var at udfordre OG imponere min ægtefælle. Når han ikke kan svare, skal han gerne føle, at han får en ny paratviden om fodbold – AF MIG! Tænk engang at være gift med en kvinde, der både kan stuve hvidkål OG imponere med fodboldfacts! 😉
Så ja, den er svær. Og i mange tilfælde er det nok tilfældigt, om jeres mænd/fædre/brødre lige har den viden, det kræves for at svare rigtigt på spørgsmålene. Men så er det tilladt at give ledestråde. 😉

Glædelig december! <3