Tak til min hjemmearbejdende insta-husband for foto. 😉

Både Jon og jeg har hjemmearbejdsdag i dag, så jeg sidder i en lille, blå sofa med min computer i skødet, mens han bruger sin kontorplads ved vinduet i spisestuen. Jon laver jo ikke film og teater for tiden, men han har de seneste uger blandt andet brugt tid på at dubbe filmen “Spioner på Missioner”, hvor han lægger stemme til hovedrollen, som i USA faktisk blev indtalt af selveste Will Smith, og så blev han i går færdig med at indtale min veninde, Anne Mette Hancocks, tredje krimi, PITBULL, som udkommer i januar. Så selvom han ikke arbejder, så arbejder han sgu ret meget!

Jeg ville egentlig umiddelbart tro, at det ville blive lidt for meget af det gode sådan at dele både dage og nætter med sin hubby, men det har det faktisk aldrig rigtigt været herhjemme. Måske skyldes det, at han i perioder jo er rigtigt meget væk, så i gennemsnit går det op. I hvert fald er det noget af det hyggeligste, jeg ved, de her fælles hjemmearbejdsdage. For lidt siden kunne vi vinke til ungerne, da de gik forbi vinduerne sammen med deres børnehave, idet de havde været på tur på biblioteket, og børnehaven jo ligger blot en spytklat fra os, og midt på dagen mødes Langemanden og jeg ved middagsbordet og deler en frokost. I love it! <3

I aften kommer min far og min Elke på visit og bliver til i morgen. Der er sket lidt rigeligt i vores allesammens liv de seneste måneder, så selvom det er en lang tur at tage blot for lidt aftensmad og morgenmad, er jeg så glad for, at de gør det. I morgen kører de så til Haslev og besøger min søster og hendes familie. En bette roadtrip, om man vil.

Faktisk har Jon og jeg ingen planer udenfor hjemmet i hele denne uge. Det er yderst sjældent og meget fantastisk. Jeg nyder måske mere end nogensinde at have noget tid herhjemme med familien, se julekalender med Krapylerne om aftenen, spise chokolade i sofaen, lave aftensmad og bare gøre det modsatte af at skynde mig. Vi har lavet et chassé, så vi ser julekalenderafsnittene dagen efter, de bliver sendt. Hus og bertie vil nemlig enormt gerne se Tinka, og vi kan sgu’tte vente til kl. 20, da putningen gerne påbegyndes ved syvtiden her i hjemmet. Hugo har fået nogle Tinka-samlekort af en ven, så han genkender karaktererne, kender deres baggrundshistorier og eventuelle magiske kræfter, før man overhovedet har set dem åbne munden på skærmen, det er ret grineren.
Desuden sover vi lidt i lag om natten for tiden, alle fire. Jon og jeg har hidtil været ret beskytteriske omkring vores ægteseng, hvorfor vi, når børnene har haft brug for os om natten, har lagt os ind til dem i stedet for at lade dem ligge på tværs i dobbeltsengen. Men nu har vi måske omsider erkendt, at det er røvligemeget, hvor man sover om natten, så pt kører vi ikke rigtigt med faste pladser, og det er enormt hyggeligt.

Vi har i øvrigt booket et hus i Los Angeles nu! Både flybilletter og beboelse er i land, så nu er det sgu virkelighed! Om lidt over en måned flyver vi til Hollywood, som skal være vores hjem i to måneder. Crazy! Måske er det slet ikke så dumt, at vi bruger december måned på at tage den heeelt med ro … <3

God tirsdag, derude! Jeg håber, solen skinner lige så smukt på jer, som den har gjort på mig de seneste tre-fire dage. Man kan jo næsten tilgive de korte dage, når de bare er så kønne, mens de er her!