I går var vi inde og se optagelserne til The Late Late Show with James Corden. Vi stod i kø i noget, der mindede om en tidsalder, men til gengæld var showet virkeligt grineren! James Norden var genial og fik os til at grine ægte – så vi kunne tillade os at ignorere den entusiastiske publikumsopvarmer, der som den eneste i det iskolde lokale svedte som en besat af at hoppe op og ned.

Jane Fonda var en knag, må jeg sgu sige. Hun er en 82-årig glødende klimaaktivist og fortalte om den seneste gang, hun blev anholdt under en af sine demonstrationer. Da Corden spurgte, hvordan det var at være i fængsel, svarede hun, at det kunne hun da ikke svare på, for hun var både hvid og kendt, så hun havde jo ikke fået den gængse behandling. Hun bekendtgjorde ligeledes, at hun efter optagelserne til sidste sæson af ‘Frankie & Grace’ har planlagt at tage to år fri, hvor hun vil gøre sit for at skærpe opmærksomheden på klimakrisen. Freaking jernlady!

Efter optagelserne spiste vi en burger på Astro Burger, der ligger lige rundt om hjørnet fra os. De pralede med at være det sted, hvor Hillary Swank spiste en burger samme aften, som hun havde modtaget en Oscar, og jeg mindblowede for sygt over, at det er freaking 15 år siden!
I formiddags skulle Jon ned og træne hos sin personlige træner på Sunset Boulevard. Ham er han blevet hooket op med af en kvinde, vi mødte den allerførste morgen, vi var her. Klokken var 7 om morgenen, og jeg havde bedt Jon tage et billede af mig ude foran huset til Instagram, da en kvinde kom forbi med sin hund. Hun meddelte os, at hun var sikker på, at hunden (som hed Marleigh) havde mødt Jon og mig i et tidligere liv. Okay. Herefter havde vi en længere sludder, hun var vanvittigt sød, og dagen efter kom hun forbi med et langt, håndskrevet brev med velmenende tips til vores ophold. OG hun bookede så Jon op med sin træner, Ernesto, som i øvrigt er flyttet til LA, fordi han er fast træner for Badgley Mischka, som flyttede fra New York til LA og altså tog ham og hele hans studie med. Jep, man namedropper meget her. Jeg kørte med Jon til træning for at finde et sted at skrive på Sunset (da jeg jo nul atter er cykelløs), så jeg gik lige med ind og hilste på, og her mødte jeg ved samme lejlighed Ernestos to hunde, Frankie og Sassy. Frankie er en tjekkisk rottehund (hedder de ikke det?), meget nuttet og kælen, mens Sassy blev liggende under bordet, da hun åbenbart var forkølet.

Sassy er i øvrigt noget for sig. Det er i øvrigt første gang, jeg har mødt en bulldog, som er født som dværg og desuden med downs syndrom! Ernesto fortalte, at han adopterede hende fra et hunde-hospice for syv år siden, hvor hun ellers stod til at skulle aflives. Sassy har selvfølgelig sin egen Instagram-konto, som i fald af interesse kan hittes her.

Efter en dejlig omgang hundnus satte jeg mig hos naboen til træningsstudiet, som var restauranten The Butcher, The Maker & the Cappuchino Maker Cafe. Vanvittigt fint sted, faktisk, men man kunne ikke sidde udenfor, med mindre man havde bestilt bord i forvejen. Det må jeg huske næste gang, for det var saftsuseme stilet. Resten af dagen har jeg tilbragt på donut-café med Krapylerne efterfulgt af besøg i adskillige parker, inden vi mødte Jon tilfældigt på Santa Monica Boulevard og gik hjem og lavede tacos.

I aften (hos mig er det jo stadig onsdag), når ungerne sover, skal Jon og jeg besøge Jeanine, som er ejeren af den cykel, jeg fik stjålet. Det var simpelthen hendes reaktion, da jeg fortalte hende om tyveriet: At invitere på cocktails!
I morgen holder jeg skrive-fri og skal i stedet finde på et eller andet sjovt med ungerne. Vejret bliver storslået, og faktisk viser vejrudsigten, at det skulle blive superlækkert de næste mange dage! Vi taler mellem 23 og 30 grader!! Jeg kan næsten ikke rumme det, jeg havde lige vænnet mig til tanken om, at 18 grader var en god dag!

Her er fandme fint! Jeg lever mit bedste liv og suuuger til mig af alt, den her oplevelse har til mig! Jeg nyder at se ungerne lege så meget sammen, hygge med deres farmor og i øvrigt at være meget mere sammen med dem, end vi jo er, når de går i børnehave hver dag. Jeg nyder, at Jon kommer træt og glad hjem hver dag med ny inspiration, og jeg nyder alt det andet ind imellem, som bare sker rundt om mig hele tiden. Søde amerikanere, palmer som vejtræer, weekender på stranden, donuts, dates, og alt det andet!

Stort mød til jer fra en happy, happy MM. <3