Jeg stod op klokken 5 i morges (courtesy of the twins), og i skrivende stund sidder Jon og jeg på Carrera Café med hver vores computer og føler, at det er midt på eftermiddagen. Jetlagget har ikke heeelt sluppet sit tag i os, jeg gik monster-tidligt i seng i går, men solen skinner, og dagen er lang endnu! Dét er altså ret fedt!I går eftermiddags gik jeg en tur på den lokale legeplads i parken, som ligger en kort gåtur fra os. Midt i legeriet blev Berta tissetrængende, og jeg spurgte nogle forældre i min nærhed til råds angående toiletter. Faren, som vist var af italiensk herkomst, pegede mig i retning af det community centre, vi stod lige ved siden af, men formanede mig ikke at tage de udendørs toiletter, men i stedet gå indenfor og låne dem ved siden af receptionen, hvilket vi gjorde.

Jeg blev nysgerrig, så mens Krapylerne gjorde det, man nu gør på toiletter, spurgte jeg receptionisterne lidt ud. Og det viser sig, at vi er lige så velkomne til at benytte sig af deres medborger-tilbud, som alle andre. Så i dag skal ungerne på “Tot Bootcamp” i West Hollywood Park, som er lidt at sammenligne med tumletimerne i de lokale gymnastikforeninger derhjemme om søndagen, så vidt jeg kan afkode. Tirsdag og onsdag er der ligeledes to timers børneleg i parken, hvor nogle pædagoger kommer og laver hjemmelavet slim og andre ting (det var lige det, jeg kunne huske, fordi jeg er lidt taknemmelig for, at andre gør det…) med alle fremmødte børn, og så koster det ikke engang noget! Så det bliver nok farmors ting at gøre med ungerne, mens jeg skriver. Så hyggeligt!

Det viser sig, at der er eller kommer en del, vi kender, til Los Angeles i løbet af de næste to måneder. Måske ikke så underligt drejer det sig primært om Jons side af vennekredsen. Alle, vi har talt med indtil videre her i byen, er også på én eller anden måde rodet ind i noget med filmindustrien. Eller ville gerne være det og overdriver, det er også en mulighed. 😉

Caféen, vi sidder på lige nu, fandt jeg på Instagram. Den hedder Carrera Café, og klientellet så ekstremt LA-agtigt ud, så jeg kunne ikke nære mig for at lade det her være første stop, når vi nu skulle ud at skrive. Her er superfint! Solen skinner, og selvom der kun er omkring 13-14 grader, sidder folk udenfor i læ i t-shirts. De har nogle syge donuts på menuen, som jeg føler mig ret sikker på ikke bliver købt af nogle af dem, der i hvert fald frekventerer caféen i skrivende stund.

4 af de piger, der er her, er iklædt én af de der sandfarvede hatte, som lidt ligner dem, sherifferne går med i westerns, og så er der én fyr med en lignende i sort. Alle er enormt stylede og i fuld makeup, og lige foran mig sidder en pige i en trøje uden ryg. De ser fantastiske ud – og klokken er end ikke frokost endnu. Det er lidt noget andet end i Køge Town.

Jeg er så klar på det her eventyr, som jeg endnu ikke ved hvad kommer til at indebærer. Jeg suger til mig af nye indtryk og siger ja til det hele! Solen skinner, og overfor mig sidder verdens flotteste mand fordybet i sin indbakke. Krapylerne er på legepladsen med Farmor, og efter frokost fiser vi hjem og tager dem med til Tot Bootcamp. Yes, mand! Forandring fryder, og eventyr awaits!! <3