Vi har så mange dejlige naboer derude i Køge. Det er absolut vidunderligt og giver en følelse af “hjem”, som er svær sådan helt at beskrive. Det giver ro og varme i sjælen og en følelse af at høre til. Huset til højre for vores har været til salg i et års tid, men det er omsider solgt, og faktisk samme dag, som vi kommer hjem fra USA, flytter der en ny familie ind, og jeg er så spændt på, hvad de er for nogle mennesker. Et er sikkert: Hvis de har lyst til godt naboskab, er de landet det helt rigtige sted!

Vores genboer, som også er dem, vi købte vores hus af (at de valgte kun at flytte 30 meter, var også noget af det, der gav os tillid til kvarteret!), inviterede på søndagsmiddag i går. Jeg troede kun, det var vores familie, der skulle trakteres, men så havde de satme linet langbord op igennem hele huset og arrangeret sammenskudsmiddag med hele flokken! SÅ skidesødt! De råbte “surprise”, da vi kom ind, og så var der mad, cola og hygge i lange baner.

De fleste af vores naboer er folk med børn. Vi har to genboer, der begge er familier, hvoraf dem lige overfor os har Bertram, som går i børnehave og skal i skole med Hugo og Berta. Uvurderligt! Moren er også blevet en af mine rigtigt gode veninder. Og så har vi Mike, som ses herover, som er vores nabo, og som også er blevet en af mine og Jons allerbedste venner. Han er næsten 10 år yngre end os og har ikke stiftet familie, så han passer lidt spøjst ind på villavejen, men det lægger kun til charmen!

På hjørnet overfor Mike har vi et ægtepar med to efterhånden ret store børn. Den ene er flyttet hjemmefra, og det er hende, der passer Hugo og Berta engang imellem. Det var hende, vi i første omgang inviterede med til Los Angeles, faktisk! Hun er genial, men kunne desværre ikke tage med alligevel. Hun har en lillebror, der stadig bor hjemme, og så har de en hund, som ungerne tit besøger. Så kommer de hjem med malede sten og hjemmelavede juledekorationer, fordi moren i huset også er skidesød!

Lidt nede af vejen har vi endnu en familie, som har fem sammenbragte børn, og selvom de alle sammen er teenagere, er de sindssygt søde til at lege med alle vi andres små unger, når vi ses, og ungerne elsker det! Der er ikke rigtigt noget, der slår det, at store børn gider lege.

Jeg elsker at bo i Køge, og det her er grunden! Jeg har et kæmpe-hus, jeg aldrig ville have haft råd til andre steder, der er højt til loftet, og så har jeg i sandhed det, der føles som verdens allerbedste naboer! ❤️🙏🏻🏡