Så sidder jeg i regionaltoget mod Sønderborg City! Det gode er, at jeg sgu kunne stå på i Køge Nord – det er nyt og ret blæret! Det dårlige er, at jeg skal skifte tog i Fredericia. Men the silver lining i den sammenhæng er, at jeg har glemt min madpakke, så nu har jeg heldigvis chancen for at købe noget godt dér. Berta åd det meste af mine havregryn i morges, så jeg er lidt sulten!

Faktisk har jeg primært spist grøntsagsbaseret, siden i søndags sluttede den der juicekur. (Apropos sætninger, jeg aldrig i mit livs skabte dage havde forventet at skulle opleve mig selv formulere!). Det holder stensikkert ikke i længden, men det er jo sundt, så nu står jeg på sømmet så længe, jeg har lyst. Alle de squash, man spiser, tæller vel i det samlede regnskab, tænker jeg lidt.

Den nyfundne, grønne interesse skyldes, at jeg mandag aften, den første aften med fast føde efter de tre dage med grøntsagsjuice, selvfølgelig lavede det, der er min livret lige nu, nemlig ovnstegt kylling med brun sovs og ris! KÆMPE ret i Langehjemmet! Og der skal være sprød bacon on the side til Lange-drengene. Men den portion ramte mig som en hammer, og jeg var helt baldret bagefter. Det er nok ikke så underligt efter den noget uvante oplevelse, jeg havde udsat min mave for i dagene forinden, men alligevel. I går spiste jeg en veganer-burger til frokost og lavede grøntsags-one-pot-pasta til aftensmad.

Meeen! I skrivende stund har jeg snuden mod Als, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage i mit ungdomshjem! (Mit barndomshjem ligger i Mommark, det fraflyttede vi, da jeg gik i 3.g.). Og her spises kød til alle måltider. Og næsten også sovs! Og kartofler. Så det var jo så nok det i denne omgang med det her veganer-trip. 😉

Jeg skal primært til Sønderborg, fordi min veninde, Anne Mette (Hancock), og jeg i morgen skal afholde et talkshow der. Jeg glæder mig helt vildt! Det er første gang, vi sådan skal på en scene sammen, og hele oplægget omkring talkshowet er så sjovt og hyggeligt! Jeg tror, det bliver ret skægt. Bagefter skal vi ud og have et par drinks med vores veninde, som er flyttet tilbage til Als fra København.

Jeg er taget afsted en dag i forvejen for lige at have lidt solotid med mine De Gamle (det er en sjælden ting post kids), og i morgen overtager Farmor Krapylernes varetagelse i Køge, så Jon kan komme ned og gøre os selskab. Han vil også gerne lige se min far og Elke uden ungerne og ikke mindst overvære talkshowet. (Der er i øvrigt stadig billetter til salg her).

Fredag fiser vi retur til Kjøffenhawn, så vi kan deltage i den officielle lanceringsfest for Anne Mettes bog. Og så skal vi bruge weekenden på at pakke! På ONSDAG (om præcis en uge!) står den på afgang til Los Angeles! Og det er saftsuseme også lige gået op for os, at toget kører direkte fra Køge Nord til Lufthavnen også! 🙌🏻

2020 føles virkelig godt indtil videre! Altså, jeg kan virkelig godt lide det! Men jeg ville næsten også være en røv, hvis jeg ved noget at brokke mig over! 😄

Glædelig onsdag, friends! Nyd den! ❤️