Altså, jeg har opdaget en app, det hedder 1iota, og den er fandme et hit! Her kan man ansøge om at være publikum ved diverse TV-optagelser forskellige steder i USA – blandt andet, selvfølgelig i Los Angeles. Jeg fik billetter til James Corden – The Late Late Show -, som vi skal ind og se i aften (tirsdag), og nu har jeg satme også lige fået billetter til The Voice! Jeg får lidt lyst til at indsætte en emoji, der græder af grin, for jeg ser ikke engang The Voice derhjemme! Hverken den danske eller den amerikanske udgave, but when in freaking Rome!

Jeg er helt og aldeles opsat på at pumpe den her Hollywood-oplevelse for alt, den kan hale og trække, og når det så pludselig er en mulighed at komme ind og se optagelserne til The Voice, som i øvrigt er i gang med de allersidste liveshows, hvor blandt andre John Legend, som jeg er næsten lige så stor fan af, som jeg er af hans hustru, så hopper jeg altså i med hovedet først! Optagelserne er kl. 9.15 om morgenen, så det bliver morgenmad, hurtigt bad og så PARTY!
Dagen i dag har været hyggelig og lowkey indtil videre. Farmor skulle til senior-thai-chi i det lokale Community Centre om i formiddag, og Jon, ungerne og jeg spille Matador Junior, som Hugo til sin absolutte fortrydelse tabte, og bagefter gik Jon i gang med at lave hjemmelavet slim med dem… Vi fandt en kææææmpe-pakke med slim i alle afskygninger i Ross Dress For Less i går til den nette sum af §10, og jeg tror ikke, vi kunne give givet Krapylerne noget, der havde en mere positiv indvirkning på deres humør.
Bortset fra slim er deres foretrukne leg for tiden Harry Potter! Jon er i gang med at læse den tredje bog i rækken højt for dem, og de elsker universet! Alt er en kost eller en tryllestav, og de skiftes til at agere de forskellige karakterer, når de leger. Vi er lidt overraskede over, at de kan følge med i historien, da især den tredje bog vist er tiltænkt en noget ældre målgruppe, men det her er vist også den sidste, de kan gabe over indtil videre. Der er nogle steder, hvor de smutter med forståelsen, og det var der ikke i de foregående.

Livet er godt her! Viiiirkelig godt! LA og hele den har oplevelse føles som en saltvandsindsprøjtning, jeg vist trængte mere til, end jeg lige var klar over, og jeg suger til mig som russer på rustur. Jeg NYDER at have al den her ufiltrerede tid med både ungerne, min svigermor og min ægtemænd, og jeg nyder også, at Jon og jeg for første gang, i de efterhånden mange år, vi har rejst ganske hyppigt sammen som familie, kan gå ud som voksne. Jeg elsker at opleve verden med ungerne – det er derfor, vi er så flittige til det! Men oven i det også at have mulighed for at tage ud og spise en frokost, arbejde på en café og sådan nogle ting bare os to, er så next level, at det er svært at finde sammenligningsgrund! OG ungernes optur over at have både os og Farmor i samme hus i så langt tid, er ligeledes svær at toppe.

Planen er, at jeg arbejder nogle timer fire dage om ugen, og resten af tiden hænger jeg så ud sammen med ungerne og Farmor, omend hun nok også napper sig nogle alenedage. Jons skema har vi ikke helt regnet ud endnu. Han har undervisning lørdag og søndag på to forskellige hold, og han skal øve med to forskellige scene partners to til tre gange om ugen op til hver, så umiddelbart har han knald på. Men vi skal lige i gang.
På søndag kommer vores Køge-nabo, Mike, og hans kæreste og besøger os, og det er oven i købet også hans fødselsdag, mens han er her, så der skal der nok komme smæk på drengen! Jeg har stadig jetlag og vågner mellem kl. 4 og 5 om morgenen, så jeg har endnu ikke følt mig klar til at udforske Los Angeles’ natteliv, men det kommer jeg heldigvis til i næste uge.

Nu vil jeg smække min laptop sammen og hoppe ud i den BMW SUV, Jon holder og dytter i ude på gaden! <3 God dag, søde venner!