Så er vi dælendul’me ankommet til Los Angeles – nærmere bestemt West Hollywood!

Vi landede klokken 12 i går, amerikansk tid. Og da vi klokken altså ikke mindre end 21 i Danmark. Jeg havde regnet med, at det ville blive en pest at skulle holde sig vågen til nogenlunde acceptabel sengetid, men det var det faktisk ikke. I hvert fald ikke for 4/5 af selskabet. Berta faldt i søvn i vores lejebil og var ganske umulig at holde liv i herefter. Klokken 16 gav vi op og lod hende sove.

Vi andre pakkede ud og bestilte pizza på Uber Eats, og da klokken var 7 PM, gik vi alle sammen i seng. Og sov satme hele natten! Jon og Berta gjorde et pitstop kl. 2AM, hvor de spiste pizza-rejser og læste lidt Halfdan Rasmussen, inden de også faldt i søvn igen og sov til klokken 6.

I dag er indtil videre gået med praktiske gøremål. Vi har lånt to autostole og en cykel af andre herboende danskere på facebookgruppen ‘Danes in Los Angeles’ (SÅ god stil, jo!). Jeg ved godt, at det ikke er kostume at cykle her i Los Angeles, hvor alle har en bil hver. Men når vi først er kommet på plads, er det jo meningen, at jeg skal ud og sidde på nogle caféer rundt omkring og skrive og arbejde, og mange af de caféer, jeg har udset mig hjemmefra, ligger altså i cykelafstand fra vores fine hus, så det er således planen!

Her til formiddag har vi også købt ind, og så hev Jon og alle sammen med på Mel’s Diner, som er lidt af en kending i LA. Vi kommer selvfølgelig til at spise hjemme det meste af tiden, da vi slet ikke har råd til at spise ude hver dag i to måneder, men engang imellem skal vi selvfølgelig ud!
I dag er der skyet her i LA, og jeg føler lidt, at jeg har pakket 100% forkert! Stort set alle mine antræk byder på bare ben, og det er der ingenlunde vejr til i dag. Meeeen mon ikke det klarer op … Fingers crossed!

Hos os er klokken i skrivende stund ved at være frokosttid, og jeg kan godt mærke, at jeg på nuværende tid i dansk tidsregning plejer at være på vej i seng. Det er så fedt, at vi har hele to måneder her, for jeg har aaaaldrig haft så lidt stress i starten af en rejse. Jeg plejer at have pres på forhånd over alt det, jeg ikke når at opleve, men i dag er eneste punkt på dagsordnen, udover frokosten om lidt, at lege gemmeleg med Krapylerne bagefter. I vores lille, fine hus i Hollywood. Crazy life! <3