Ungerne fik lov at bestemme slagets gang i dag, og de, der følger med på min Instagram, vil vide, at det betød, at jeg brugte den gode del af en eftermiddag med 23 grader og solskin på at sidde i et rum uden vinduer i Koreatown og spise frysepizza, mens ungerne legede i et legeland. Ish. Et legeland-ish.
Efterfølgende brugte vi fem kvarter på at komme ud af et parkeringshus, der lugtede af menneske-pølser, og SÅ tog vi på Original Farmer’s Market, da jeg havde lovet ungerne en donut, når vi kom ud af kattepinen.

Hugo ville hellere have en is, så det fik han, og da vi bagefter gik hen til verdens bedste donut-butik, hvor Berta skulle bede om “the usual” (= en donut med form og farve som en lyserød kattekilling). Berta fik sin donut, og jeg stak manden mit Dankort, men desværre rystede han på hovedet og forkyndte, at de ikke modtog Dankort. Og jeg havde ingen cash. Jeg begyndte at se mig om efter en ATM, men jeg nåede nærmest ikke at dreje hovedet, før fyren bag mig sagde “I’ll pay, I got it, don’t worry”. Jeg smilede over hele hovedet, lidt forlegen og svarede “Are you serious?”. Han gjorde meget lidt væsen af sig, da han sagde “Yeah, it’s just a donut”, betalte for Bertas og sin egen og forsvandt igen.

Ungerne var lamslåede, og mens de spiste deres treats, snakkede vi om, hvor god stil, det var. Jeg sagde, at vi jo ikke kendte manden, så selvom han havde gjort os en tjeneste, havde vi ikke muligheden for at gengælde den overfor ham. Så jeg spurgte, om vi ikke i stedet skulle blive enige om, at vi ville gøre en tjeneste for en anden fremmed næste gang, lejligheden bød sig, og det var de klar på. #payitforward

Jeg elsker LA! Jeg elsker, at selvom man hjemme i Danmark kalder det at hilse på hinanden på gaden for en landsby-ting, så er jeg blevet hilst på, smilet til, nikket til og set i øjnene 50.000 gange mere her den seneste uge, end jeg er blevet det i Køge ever. Eller i København eller i Sønderborg, for den sags skyld. Og det smitter! Folk kigger op mere her, end de gør derhjemme, og jeg elsker det! Det må jeg tage med hjem. Sammen med solskinnet. Og deres donuts … <3