Jeg har simpelthen købt et par smadderdyre sko! Det er de dyreste sko, jeg nogensinde har købt, men er det ikke også noget med, at det er skidemoderne at købe lidt, men godt? Så det holder længere? 😉
Jeg har kigget på de her Jimmy Choos i årevis, og jeg har prøvet dem på hver eneste gang, jeg har set dem i Illum, hvor de tit har et par eller to på udsalg, når de holder det. Men jeg har endnu ikke fundet modet til at købe dem. Eller syntes, at jeg kunne retfærdiggøre det, skal man måske hellere sige.
Sagen er jo den, at jeg slider flere par sneakers op om året. Jeg vader rundt i livet i flade sko, og det har jeg gjort, siden jeg fik børn. Inden da var der perioder, hvor jeg nærmest ikke ejede andre flade sko end mine vinterstøvler, og jeg kunne snildt nappe en 6 timers nattevagt som bartender på VEGA i høje hæle, og jeg tog også på RUC med hæl på. Ikke stiletter, men gerne en 8-10 centimer.

Siden jeg fik børn, har sneakers overtaget mit skoskab. Både fordi, det er mere praktisk, men også fordi, at jeg ikke går særligt meget i byen mere. Jeg har de seneste seks år købte enkelte par stiletter, men de har aldrig været specielt dyre. Jeg har ét par, jeg favoriserer over alle andre, og dem købte jeg i London for tre år siden. Det er faktisk mit nyeste par. De er fra Kate Spade, der havde udsalg, og disse var sat ned med 60%. Stod der på skiltet der, hvor de stod. Det viste sig imidlertid at være en fejl – skoene havde stadig fuld pris. Men ekspedienten sagde, da jeg kom op til kassen, at det var jo deres fejl og ikke min, så jeg fik dem sgu med den anseelige rabat! Helt genialt!

Stiletterne, som jeg havde på nat og dag, da vi filmede Bye Bye Baby i Las Vegas i 2018, er efterhånden ved at være en lille smule falmede. Ser De, kære Læser, jeg har jo en forkærlighed for sko med glimmer. Og glimmer falder af. Men jeg elsker dem stadig højt og bruger dem ofte. I stilet-afdelingen af mit skoskab har jeg sko, der er 10 år gamle og mere. Jeg har både dyre og mindre dyre sko, men jeg passer (relativt, livet skal leves, og ting skal bruges!) godt på dem, så jeg har dem længe.

Og nu er der kommet et nyt par til samlingen! Siden vi i sensommeren besluttede, at vi skulle bruge første del af 2020 i Los Angeles, har jeg sparet op af mine lommepenge (Jon og jeg har 100% fællesøkonomi og får lommepenge hver måned), og i sidste uge, da jeg så mine smukke favoritter i en Saks 5th Avenue-outlet med 20% rabat, slog jeg til. Rabatten i Illum under udsalg, er givetvis højere, men sidst, jeg så dem der, havde jeg ikke pengene, og de havde jeg nu. Og nu er de mine! Jeg prøvede dem først i en 37,5 og en 38,5, og de var så flotte, men de passede ikke helt perfekt. (Mine fødder er vokset i graviditeten, så jeg har nogle gange lidt svært ved ar finde ud af min størrelse). Og så fandt ekspedienten altså en str. 38 ude bagved, og jeg følte mig som Askepot! Den sidder så sindssygt smukt, og jeg er så glad! Hvis man ikke forstår, at folk kan komme så op at køre over et par sko, så forstår jeg det 100 %. Men jeg er seriøøøøst glad for dem!

Vi har været ret dovne om aftenen herovre indtil videre (velsagtens fordi, vi får så meget ud af dagene), så de har endnu ikke været i brug. Men på torsdag skal vi i byen med vores nabo, Mike, som kommer til byen og fejrer sin fødselsdag med os, så da skal de gåes til! (Jep, måske man skulle tage et par klipklapper med i tasken, jeg har tænkt tanken. Skal lige op på hesten igen, jo!).