Det bedste, jeg har spist, var …
Det var stensikkert en ricottaost med honning og trøffel, som Jon og jeg spiste på Cecconi’s i mandags, som vi spiste med små kiks. Helt sindssygt lækkert! Og jeg kan ikke engang lide trøfler, faktisk! Men jeg har altså også fået et par virkeligt gode donuts.

Det dejligste/fineste/sjoveste/fedeste sted, jeg har besøgt, var …
Det må have været, da Jon og jeg var i Studio City for at se optagelserne til James Norden i tirsdags! Det var regulært morsomt, og så var det skægt at være backstage og se, hvordan sådan et stort, amerikansk maskineri fungerer. Og så er jeg også allerede blevet stamkunde på The Farmers Market. Ungerne og jeg, faktisk. Deres donuts er jo for SYGE!

Det bedste billede, jeg har taget, må være …
Ja, den er svær, for det er et af ungerne, og det ville være jævnt kedeligt at dele det her med emojis for deres ansigter. 🙂 Men jeg er også ret glad for mange af de billeder, jeg tager om morgenen på mine løbeture. Der får jeg virkelig set nogle fine murials, som jeg er ret flittig til at dele i mine stories.

Den største nedtur var, da …
Det var selvfølgelig, da min cykel blev stjålet. Satme træls! Men vi har købt en ny – den billigste, vi kunne finde på nettet, den er fra Walmart og kostede $89. Den ankom i fredags. Indtil nu er det kun min svigermor, der har brugt den, men hun er jævnt tilfreds!

Den bedste oplevelse, var, da …
Det øjeblik, der står klarest i min erindring fra denne uge, var da Jon og jeg i mandags spiste frokost i baren på Cecconi’s på Melrose Ave, mens vi talte om vores eget og hinandens arbejde. Det var så sindssygt hyggeligt OG eksotisk sådan at være på date i udlandet uden børn, men med den viden, at de var lige rundt om hjørnet! Men min første hike i Runyon Canyon var også ret memorabel. Og så har jeg haft nogle ret fantastiske moments rundt omkring med ungerne, hvor jeg bare har nydt at se dem begå sig på udebane, som om det var en hjemmebane.

Det mest LA-agtige, jeg har oplevet, var …
Det kunne være, da jeg sad på Carrera Café og så hobevis af primært asiater komme og tage billeder op ad Paul Smiths lyserøde væg. Nogle havde rekvisitter med! Blandt andet havde en pige medbragt balloner, der matchede i farven. Og så var jeg jo forbi en katte-café, hvor man for den nette sum af $35 i timen kunne kæle med katte. Jep.
En anden LA-agtig ting var den her dejlige oplevelse.

I næste uge vil jeg …
Vi mangler stadig at komme på outlet, og det er ellers noget, vi har glædet os jævnt meget til. Sidste gang, vi var i USA købte vi sindssygt mange svinsk billige sneaks i Nike til hele familien. Men Jon har ikke haft en  eneste fridag endnu, og han vil helst ikke have, at vi tager afsted uden ham, så vi venter.

Jeg glæder mig til at …
I eftermiddag ankommer Mike, vores Køge-nabo, og hans kæreste, så den næste uge er der ret meget rabalder på drengen! Blandt andet skal vi torsdag fejre hans fødselsdag på CATCH, som skulle være et sygt svedigt sted. Det glæder jeg mig!