Det har været så dejligt og eksotisk at have nogle dage hjemme hos min far og Elke uden børn. Det første døgn jo sågar uden Jon! Jeg har blandt andet været med min far på plejehjem for at besøge en af hans venner. Lidt mindblow at sidde dér og se ham, som jeg husker som en af vennekredsens mest festlige og livlige pludselig i den anden ende af livet. Men det bliver mere og mere tydeligt for mig, at ikke alle bliver gamle, bare fordi, de bliver ældre. Nogle er heldige, andre er ikke, nogle holder sig i gange, og andre gør ikke.

Vi har spist god mad, fået gode drinks, haft gode snakke, og i går var Jon, Elke og min far så med nede for at høre Anne Mettes og mit talkshow i Sønderborg City. Arrangøren havde formuleret en række spørgsmål fra A til M (som i ‘fra Anne Mette til Mette Marie’), som vi besvarede, og vi skulle gøre os alvorligt umage med at overholde tiden. Vi kunne have snakket (om os selv, tænk engang..) hele natten! Det var hyggeligt, sjovt, vi grinede ret meget (og det gjorde publikum da heldigvis også), og bagefter tog vi ned i byen og fik en enkelt drink med vores fælles BFF, Stine, og hendes mand, Allan. Og Jon, selvklart.

Nu sidder Jon og jeg i toget på vej retur til Hovedstadsområdet. Faktisk kører vi ikke til Køge, men til København, hvor Anne Mette i aften holder lanceringsfest for sin bog, PITBULL, og den skal vi selvfølgelig med til. Vi skal sove på hotel inde i byen, for efter receptionen tager Jon videre til forsinket julefrokost med sit agentur, mens jeg napper endnu en børnefri nat, og i morgen tidligt smutter jeg retur til Køge og ungerne, mens Jon nok bliver liggende og damper ud på hotellet et par timer til.

Weekenden er planlagt til at gå med at pakke! Og jeg glæder mig! Normalt er jeg ikke fan af pakning, men nu er alt det, der skulle ske, inden vi skal afsted, sket, så nu må det sgu godt snart blive nu!! Vi lever primært af ting fra skabene og fryseren derhjemme, da vi arbejder med at få tømt så godt, som vi kan, inden vi drøner to ganske måneder til West Hollywood.

Nu vil jeg æde nogle peanuts, besvare nogle emails og måske høre mig et afsnit af Mørkeland!

Hav en vidunderlig weekend, guys! 💖