Dagene flyver afsted her i Los Angeles, synes jeg! På en virkelig god måde. Jeg løber ikke rundt og råber #stoptiden, for sådan har jeg det ikke. Sådan synes jeg aldrig, jeg har det, egentlig. Jeg kan godt lide, at tiden går, for den har tit gode ting med sig. Og det har den jo også haft i denne her omgang.

KÆFT, jeg nyder LA, vores rejse, solskinnet (ikke mindst), ungerne, Jon, familien, det hele! Nogle af jer, der læser med, har skrevet og spurgt, hvordan det er at være så længe afsted med sin svigermor, og jeg må sige, at det er aldeles fantastisk! Jeg synes, vi kendte hinanden ret godt inden, vi drog afsted, men jeg føler, jeg kender hende endnu bedre nu, og jeg kan fandme godt lide hende! Hun er en haj til vores unger, har meget mere tålmodighed og er 100 gange mere kreativ, end jeg er, og det er sådan en treat at have hende med. Så hvis I er nervøse for at rejse med jeres svigermødre – så tag min med i stedet. 😉

Nogle har også spurgt, hvorfor jeg ikke viser så mange billeder af hende, og det skyldes ganske enkelt, at det jo ikke er hendes blog. Den slags vil jeg sgu så nødigt trække ned over hovedet på folk. Hvis man lægger mærke til det, er det faktisk primært mig selv og Jon-Jon, jeg poster. Jeg vil så nødig være hende, bloggeren, som gør alle nervøse, når hun tager mobilen frem.

Fredag, som det jo er hos jer nu (hos os er det stadig torsdag) skal vi besøge nogle venner i Sherman Oaks, som har en to børn, hvoraf den ene er en femårig. Vi har været der engang før, hvor ungerne legede så godt sammen, og Krapylerne glæder sig sådan til at se dem igen.
Inden da skal Jon arbejde, så da tager ungerne og jeg ud og køber ind til den morgenmad, de har bestilt på sengen til deres fødselsdag på søndag. Det og Harry Potter-gadgets er deres største ønsker, så det skal de have. Jeg har set en pandekage-mix med Tivoli-krymmel i, så det bliver første stop!

På mandag har vi tre uger tilbage af den her rejse. Tænk, det er længere end den gængse sommerferie. Crazy! Jeg elsker det, og jeg føler mig mere som “mig selv”, end jeg har gjort i langt tid. Forandring (+ solskin, fritid med familien og masser af dates) fryder fandme! 🙂