Jon og jeg var på date her til aften! Ih, hvor er det altså bare en anden og særegen oplevelse sådan at være på date i en helt anden by end København – eller Køge, for that matter. Det er simpelthen så eksotisk sådan at kunne tage på dates, mens vi er i udlandet! Vi har jo rejst meget som familie de seneste seks år, og vi har altid brugt tiden, efter at børnene er lagt i seng, på hotelværelset. Og nu kan vi, takket være Fabulous Farmor, i stedet bruge nogle af aftnerne på at tage ud og spille fandango! Epic win!

Eftermiddagen i dag har jeg brugt på at sidde på tre forskellige caféer og skrive. På vej fra den ene til den anden passerede jeg en mand, der netop havde købt en kaffe to-go. Han havde slemt svært ved at få sin vanvittigt nuttede, grå bulldog-hvalp med sig. Den havde smækket måsen i cementen og så ikke ud til at have nogen som helst planer om at skulle videre. Jeg smilede ad hunden og kiggede op på manden for at anerkende hvalpens nuttethed. Han smilede tilbage, og her bemærkede jeg så, at hundeejeren var ingen ringere end Ari Gold fra Entourage – også kendt som Jeremy Piven. Yes, venner, den her by vrimler sgu da med stars!

Men altså, aftenen tilbragte jeg med superstjernen over dem alle, Langemanden! Vi lagde ud med lige at besøge Barney’s herretøjsafdeling. (Jeg kiggede lige hurtigt, og der er simpelthen ikke mere at komme efter i dametøj). Jon fandt sig en fed deminjakke og en t-shirt, og så kørte vi på Pinches Tacos. En meget beskedent udseende restaurant med høj mexi-musik og fint interiør. Jeg har fået stedet meget varmt anbefalet af en kontor-makker inde fra kontoret på Værnedamsvej, og det var bestemt også et besøg værd. Men den prawn-taco, jeg fik til frokost på Zinque, er altså bedre, I gotta say!

Efter filmen kørte vi i biffen og så Parasite. Der er jo Oscar-uddeling på søndag, hvor den er spået til at løbe med mindst én statuette, så vi ville gerne nå at se den inden. Vi endte med at se den i en sort/hvid udgave. Den vises åbenbart både i sort/hvid og i farver, og vi fik altså glæden af førstnævnte version. Eller, jeg ville faktisk hellere have set den originale udgave, må jeg indrømme, men den skuffede ikke! Vanvittigt god film. Jeg havde helt bevidst ikke læst en eneste anmeldelse eller set nogen trailer, for jeg ville gerne overraskes, og af samme årsag vil jeg heller ikke skrive mere nu.

Til gengæld vil jeg hoppe til køjs. Klokken er i skrivende stund et par minutter over midnat her, så lørdagen er først lige begyndt, mens den jo har været i gang i ni stive timer hos jer. Stadig syret!
Godnat, guys! <3