Åh, noget af det, jeg elsker højt ved USA, er de mange outlet-butikker! Jeg har altid elsket flot tøj, og jeg har altid været lige så fløjtende ligeglad med, om det var fra den ene eller den anden kollektion. Og så er outlet altså et hit!

Vi bor ret tæt på en hel enklave, der inkluderer både T.J. MaxX, Nordstrøm Rack, Marshalls og så en Saks Off 5th. Den sidste kendte jeg ikke, men det gør jeg sedderbroderme nu! Det var der, jeg købte de her sko (omend de kun var sat ned med 20%), og det var der, jeg i dag fandt den her skat fra Ganni!

Selvsamme model prøvede jeg på i Ganni-butikken et hav af gange i ugen op til ELLE Style Awards sidste år, hvor jeg i stedet endte i den her, men jeg forlod den hver gang, fordi den simpelthen var for dyr.
Og nu fandt jeg den satme i dag i Saks Off 5th på 50% rabat, OG så hang den på et stativ, hvor der var yderligere 30% rabat! Så jeg fik kjolen med hjem for 1.069 kr. og sparede 388 dollars, svarende til ca. 2.650 kr. YES, mand!
Jeg ved godt, det nok ikke er en kjole, jeg sådan kommer til at daldre rundt i hver eneste dag, men jeg har efterhånden samlet fine kjoler i mange år. Nogle af dem er 10 år gamle, og jeg elsker dem endnu! Det er langt fra alle, der holder i mit skab så længe, for jeg sælger også en del løbende, men jeg har en 10-15 kjoler, jeg synes bliver ved med at have en berettigelse, og som jeg ved klæder mig og gør mig i godt humør. Og jeg har på fornemmeren, at den her kommer til at blive en del af den samling. Skulle det ikke ske, ved jeg, at man altid kan sælge Ganni igen på Trendsales, så jeg føler lidt, at jeg er helgarderet. 🙂

Jeg havde ikke tid i dag, men en anden dag vil jeg forbi og gå alle rækkerne igennem for at se, om der skulle hænge mere Ganni til spotpriser. Jeg elsker Ganni, men jeg synes sgu, det er for dyrt derhjemme, for det meste.

Er den ikke fin??
Oh, yes / Too much …? 😉