Lad os først adressere elefanten i rummet, venner:
Er billederne i indlægget her lige på kanten af, hvad en husmor fra Køge kan tillade sig? Det må være op til den enkelte at bedømme.
Viser jeg mere side boob, end man måske har brug for sådan en stilfærdig fredag/lørdag med mobilen i hånden? Det er meget muligt. (Elastikken i den badedragt er blevet noget slap, skal jeg sige Dem. Jeg overvejer at lægge den op, men Jon bliver ved med at slå sy-grejet ud af hånden på mig …).
Kunne jeg have nøjedes med at vise bare et enkelt eller to billeder, eller måske bare et af tasken? Stensikkert.
Men føler jeg den 100%? FUCK JA! 😀
Sommer om vinteren, baby. Sommer om vinteren. Åh, hvor kan det bare noget!

Men altså – jeg har købt en ny taske!

Nu har jeg i samtlige de seks år, jeg har haft en blog (og dermed en bærbar computer, som jeg har haft brug for at transportere regelmæssigt) brugt net i stedet for at have en rigtig taske. Altså, sådan nogle stof-net, som alle diskuterer, hvorvidt er bedre for miljøet end plastikposer, når man køber ind, y’know?
Og det er ikke net, jeg har taget stilling til. Jeg har ikke været ude at købe nogen af dem. De er alle sammen blevet mig foræret. Enten til bloggerevents, når jeg har købt noget i en butik, eller lignende.

Det har trættet mig, det har det da! Lad mig bare være skinbarlig og åbenbare det med det samme. Det har jo været umuligt for eventuelle MM-beskuere i det offentlige rum at afkode, om jeg var på vej på arbejde eller på indkøb. Er det vigtigt? Nej. Betyder det noget? Ja. Lidt. Når man nu, som jeg, synes, at mode og beklædning er sjovt. Så svarer det lidt til at tage en smuk aftenkjole på og så bare køre håret op i en knold, der er fastgjort med en kuglepen.

Jeg har simpelthen bare ikke kunnet finde en taske, som jeg på den ene side følte levede op til mine forventninger til den praktiske side af projektet, som samtidig var visuelt i overensstemmelse med mit behag, og som slutteligt var i en prisklasse, som jeg havde mod på at bevæge mig ind i. Nu har jeg jo aldrig været sådan kæmpestor fan af at betale fuld pris for ting, og Céline (jeg ved godt, apostroffen er droppet, men det holder jo ikke) og Saint Laurent holder simpelthen så sjældent udsalg. I Danmark, anyway.

Men så skete det altså forleden! Jeg var på min sådan cirka ugentlige runde i The Beverly Connection. The Beverly Connection er et vidunderligt sted, hvor man har taget det på sig at arrangere et lille, udendørs mall indeholdende en Marshalls, en T.J. MaxX, en ROSS Dress For Less, en Nordstrom Rack og en (min nye yndlings!) OFF Saks 5th Avenue. Alle sammen outlet-butikker, der sælger ting til halv pris og mindre. Sidstnævnte har mange flere designervarer end de øvrige, som til gengæld udmærker sig på andre områder. T.J. MaxX er efter min mening det bedste sted at søge hen, når man vil shoppe skønhedsprodukter, Marshalls har en masse godt legetøj til ingen penge, Nordstrom Rack har gode solbriller og også en del godt tøj til få penge, og det samme har ROSS, der også har en del fine boligsager og børnetøj.

Men i OFF Saks 5th Avenue faldt jeg altså over den her taske fra Marc Jacobs! Nede i har den en stor lomme syet fast på tværs i midten, hvor der liiige er plads til min computer. Jeg elsker farverne, og selvom Marc Jacobs ikke hører til blandt de brands, jeg normalt sådan går og holder øje med, så var den her altså lige i øjet! Så jeg købte den! Og fik 68% rabat på købet! Thank you very much! Er den ikke fin? Og hey, PRAKTISK? (Jeg synes, jeg fortjener points for praktiske køb med den track record, jeg efterhånden har her i Los Angeles!) 😉