Åh, det er en træt og happy MM, der kigger forbi domænet denne torsdag aften kl. 23 amerikansk tid. Endnu en dag er gået og levet, solen har skinnet, minder er skabt, og jeg er efterhånden spændt på, hvilke brudstykker, der sidder bedst fast, når vi om lidt over en måned er tilbage i Danmark. Det er min erfaring, at det som oftest ikke er de ting, man tror, man husker bedst, som man faktisk husker bedst. Og det kan jeg ret godt lide. At man ikke kan vælge og organisere sig til det. Oplevelsen, som man husker den, bliver til i øjeblikke. 
Dagen i dag har jeg atter tilbragt i Venice – atter med Krapylerne, og i dag også med min svigermor. Jon har  stadig travlt, så han har knoklet, og vi gar sendt ham hilsner på WhatsApp. I dag gik vi en tur ved kanalerne i Venice. Jeg anede ikke, de fandtes, før en af jer, der læser med, tippede mig om dem. Så fint og lidt flippet. Meget venedisk!
Desuden gik vi en tur langs Abbott Kinney Road, som er et superlabert område nær Venice Beach. Fine, cool butikker og kaffebarer. Lidt mere poleret end selve Venice Beach. Begge dele kan noget. Der var en masse fuldstændigt fantastiske vægmalerier. Dem er der generelt mange af her i LA (som man måske har bemærket på min Instagram, hvor jeg nyder at afbillede dem i min story), og jeg har så optur over, at der ikke kommer nogen og ødelægger dem i ly af natten. Min frygt er, at de hjemme i København ville blive ødelagt af taggere. Det gør de ikke her, og det er så fint!
Så snart, vi var kommet ind ad døren derhjemme, skulle Jon og jeg smutte igen, da vi havde billetter til en movie screening på filmen ‘Wrong Turn’. Vi (og de andre i salen) var de første i verdenshistorien, der fik lov at se filmen, og bagefter fik vi udleveret en iPad og blev bedt om at besvare en masse spørgsmål. Desværre var filmen relativt crappy, og jeg er jo kendt som et ærligt menneske, så det fik de altså at vide.
Bagefter fortsatte vi vores søgen efter LAs bedste taco ved at besøge Pink Taco lige for foden af Chateau Marmont. Det var et sygt cool sted, men desværre var deres spise knap så vellykket som indretningen, så vi er endnu ikke i mål med vores quest … Though job! 😉

Nu vil jeg smide tøjet og hoppe i seng! Jeg er baaaldret! Glæder mig allerede til i morgen … <3
På fredag ved midnat har vi været her halvdelen af den tid, vi skal være her, og jeg kan sket ikke forstå, at vi stadig har lige så meget tid tilbage! Det er genialt! Og samtidig med det, er jeg også glad for, at vi skal hjem igen. Det er det bedste af begge verdner, og vi kommer hjem lige i tide til at starte køkkenhaven op. Det glæder jeg mig også til!

God dag til jer, flinke folk! <3