Rytmen i det  midlertidige Langehjem her i West Hollywood er sådan, at jeg tager ud og skriver på en café hver mandag, tirsdag, torsdag og fredag i omkring 5 timer. De andre dage holder jeg fri med Krapylerne. I weekenden hænger vi for det meste ud og laver sjov med Farmor, mens Jon er på kursus, men om onsdagen holder hun helt fri og laver ting, hun selv har lyst til hele dagen. Så i dag tog ungerne og jeg ned på Santa Monica Pier Jeg havde faktisk sagt, at de måtte prøve alt det, de ville, men det ville de sket ikke. Vi vandt en ged i et spil “muldvarp”, og så ville de gerne prøve nogle af de der små biler, man putter penge i, som de ellers er ved at være for store til efterhånden, og så ville de hellere, at vi købte noget strandlegetøj og gik ned i sandet. Jeg ville ellers gerne have prøvet pariserhjulet, som er det eneste i verden, der er drevet 100% på solenergi. Men Hugo er lidt af en bangebuks, når det kommer til forlystelser, og Berta var solidarisk, så det må blive en dag, hvor Jon er med i stedet.
Men det med at tage på stranden i stedet var nu egentlig også en ret genial beslutning, hvis man spørger mig! Så løb de rundt i vandkanten (det er ikke varmt nok til rigtigt at bade endnu), mens jeg spiste snacks i sandet og nev mig i armen. Igen. Inden da havde vi i øvrigt spist vores medbragte madpakker på pieren, hvor vi lyttede til en fyr, der spillede pop-violin! Det lyd fantastisk, og da vi havde spist, dansede vi til musikken. Helt plat, men jeg kunne sgu ikke lade være, og Krapylerne er ikke gamle nok til at synes, at jeg er pinlig endnu, heldigvis.
Hos os er klokken nu 22, og jeg vil snart drøne i seng. I morgen holder jeg endnu en fridag sammen med min svigermor og ungerne. Jon har rigtigt meget at se til med sit kursus for tiden, så ham må vi undvære, men det er helt okay! Han knokler, og han får så meget ud af det! Det gør vi i sandhed alle sammen – på hver vores måder, både hver for sig og sammen.
Åh, ja, og så har vi købt ny cykel. IGEN. Denne her fandt vi på Craig’s List. Den viste sig at være punkteret, men nu er den lappet, og vi har atter en cykel. Og en noget større lås denne gang! 😉 Og så har den et papegøje.pivedyr i stedet for en ringklokke. Classy!
Hav en dejlig torsdag, friends! Tusind tak fordi, I er her! I har så god stil og energi, jeg er vild med det! Tak fordi, I hygger jer med at følge med i vores tur, og tak fordi, at I er så mange, der siger det. Det gør mig så glad! <3