Lørdag meddelte vejrudsigten, er der skulle blive 28 grader i Los Angeles! Her er mestendels solrigt, men temperaturerne har endnu ikke tilnærmelsesvis været på de højder, og selvsamme vejrudsigt spår, at de på mandag er tilbage på 16, så denne højdespringer skulle naturligvis drages til nytte!


Jon skulle, som vanligt lørdag og søndag, til undervisning, så Farmor og jeg hældte ungerne ind i BMW’en og kørte mod Hermosa Beach. Svigermors projekt. Jeg ville egentlig hellere have været til Venice Beach. Men åh, hvor var det godt, jeg klappede kaje om den idé, for Hermosa er dog det dejligste sted, jeg længe har været! Stranden lignede selvsagt lidt sine nabostrande, men området omkring Hermosa var såååå charmerende! Alle de små butikker i de fineste bygninger, palmer og trapper ned mod sandet. Vi iiih’ede og uååååh’ede nærmest mere, end jeg gjorde nytårsaften! Jeg havde stor oppakning med snacks, badetøj, håndklæder og børnesko i begge hænder, så jeg må desværre tilstå ikke at have fået taget nogen billeder i området – andet end i sandet.
Jeg fik dog foreviget vores pizza, og jeg lover at vende retur til gerningsstedet og dreje kameraet i den rigtige retning! Jeg fik storiet lidt på stranden, og jeg tror sgu, at jeg helt uvidende kom til at filme Kelly og Donnas hus fra Beverly Hills 90210! (Altså, I ved, der hvor de har forladt deres fordrukne forældre og er flyttet hjemmefra. Med David. Der, hvor Donna næsten bliver voldtaget og alt det der. You know).
Pizzaen spiste vi på Hermosa Beach, og lige inden, vi traf den beslutning, prøvede vi at få et bord på en lille café, hvor der desværre var fuldt optaget. Jeg var dog lige ved at falde over skuespilleren Cliff Curtis!
Han er ikke én, jeg sådan lige kunne navnet på på stående fod, men jeg har set ham i sindssygt mange ting efterhånden! Fear The Walking Dead, Avatar, Die Hard 4.0, The Meg og senest ikke mindst Doctor Sleep! (Hvis I ikke har set den, så GO!). Så jep, det var turens anden celeb-spotting! (Hvis man ikke medregner James Corden og Jane Fonda, men de tæller ikke rigtigt, når det nu ikke var ude i det fri. Og ja, jeg TROR, jeg så Simon Cowell oppe i Runyon Canyon, men jeg tæller altså kun fuldtræffere med!) Den første var ham her!
Efter pizzaen kørte vi nordpå mod Venice Beach. Selvom bilen anbefalede motorvejen, tog vi kystvejen, og MAYN, hvor var det smuuukt! Bølgerne var flere meter høje, og solen stod så smukt ned i skallen på hele verden! Sådan føltes det i hvert fald.
Venice er et vildt sted. Der lugter af hash overalt, men det gør der nu alle steder i Los Angeles, og der er mennesker og hunde i alle afskygninger. Vi spiste is og så på surfere og skatere, og jeg nev mig i armen over den her dag og denne her rejse! <3