1. Jeg synes, at ordene “sharing size” er forbandet fordømmende. Det skriver de efterhånden på alle M’n’M’s-pakker, der har bare en nogenlunde størrelse, og det har udelukkende den effekt, at man føler sig lidt småvulgær, når man tømmer den alene. Hey, jeg har betalt den pose, jeg bestemmer sgu selv, om den skal deles!
  2. Jeg går stadig og overvejer, om jeg skal omfavne mine grå hår. Jo længere, den her lockdown varer, des længere bliver min udvoksning selvsagt, og jeg er så træt af at have en udvoksning. Måske man skulle se det her som startskudet?
  3. Jeg kan virkelig godt lide bagte rødbeder med gedeost. Det anede jeg ikke indtil for bare to måneder siden.
  4. Jon har fødselsdag i MORGEN, og jeg har købt og lavet ret mange gaver til ham i år, fordi jeg synes, det er synd for ham, at han skal fylde 40 år i fangenskab. Jeg er sygt spændt på hans reaktion!
  5. Jeg går en tur i skoven tidligt hver morgen eller en tur på villavejene sent hver aften i den her tid. Med ‘Mørkeland’-podcasten i ørene, og jeg ser aldrig en sjæl. Og jeg er lidt bange for at blive myrdet hver gang.
  6. Særligt turene i skoven er rigtigt gode imod den følelse af frygt for fremtiden, jeg ikke helt kan undsige mig i denne tid. Ikke som sådan min egen eller min families fremtid – bare sådan vores alles. Fra et sundhedsmæssigt perspektiv, men i særdeleshed også fra et samfundsøkonomisk et. Puha, den er svær sådan lige at gabe over.
  7. Samtidig nyder jeg virkelig at være herhjemme, have børnene hjemme og at have Jon hjemme hver eneste dag. Pensionisten, som virkelig bor i mig, er lykkelig!
  8. Da jeg lavede det her blogindlæg, gik det for første gang op for mig, HVOR mange fede butikker og virksomheder, der findes i Køge. (Og der er nok endnu flere, jeg burde kende). Så jeg holder i den her tid endnu mere af mit hjem, sådan helt overordnet.
  9. Noget andet positivt ved situationen, vi alle sammen er i for tiden, er, at det virkelig ikke tager langt tid at få ting leveret på nettet længere.
  10. Jeg savner min far og min lillesøster helt vildt. Luksusproblem, I know, men det gør ikke, at jeg savner dem mindre. <3