Indlægget indeholder gratis reklame. 

Jeg har fået oooovervældende mange henvendelser fra virksomheder i hele Danmark, som godt kunne bruge en gratis håndsrækning i disse krisetider, efter at jeg i går på Instagram tilbød at hjælpe virksomheder i Køge ved at lave gratis reklame. Og jeg ville selvfølgelig ønske, at jeg kunne hjælpe alle. Det kan jeg bare ikke. Både fordi, at jeg så i sidste ende ville ødelægge min egen butik, og også fordi, at hvis jeg postede 20 reklamer om ugen herinde eller på Instagram, ville fisen sgu nok gå af ballonen for jer, der følger med. 😉

Derfor har jeg benhårdt holdt fast i, at jeg i denne uge laver gratis reklame for virksomheder i KØGE. Jeg elsker vores nye hjemby. Den eneste by, Krapylerne kan huske nogensinde at have boet i. Byen, som har givet mig en ro i maven, jeg ikke har haft, siden jeg boede på Als, og byen, som vigtigst af alt har givet mig en køkkenhave! Oh, the love!

Herunder findes således en ordentlig stak virkeligt gode tilbud fra køgegensiske butikker! De dækker nærmest alle menneskelige behov, og så har de det til fælles, at de alle kan benyttes, selvom man er i lockdown. Det betyder således også, at langt størstedelen af dem kan handles fra sofaen – og det er jo så uanset, om den sofa står i Køge eller måske i Hirtshals!

Så shop! For min skyld, for Køges skyld, og i særdeleshed også for jeres egen skyld! Der er satte gode rabatter at hente mange steder. 🙂
Listen opdateres løbende – der kommer mere tøj og også smykker snarest!

(Hvis andre butikker gerne vil være med på denne liste, så send da en mail med, hvad I tilbyder, til hej@mettemarieleilange.dk. Eneste krav er, at forretningen skal ligge i Køge).Børnetøjsbutikken Name It i Køge holder stadig åbent og sælger varer via deres facebookside lige her! Der er gratis levering, hvis man bestiller for over 500 kr., OG der er 20% rabat at hente på sortimentet!
Man bestiller bare via deres facebook, hvor man sender en besked, her!


Zophie & Oliver har cool tøj til børn og unge og ligger på gågaden i Køge. I dag (tirsdag d. 17. marts) er der 20% rabat på alt tøj fra Calvin Klein, og så har de også stadig en masse cool konfirmationstøj. Se det hele her!

Sneakerkids leverer sneaks til børn! Sygt fede sneaks til børn, faktisk. De tilbyder 20% rabat på hele shoppen med koden MM20 resten af marts. Desuden har de sat leveringsgebyret ned, så man nu betaler som til pakkebokslevering, men får leveret skoene hele vejen hjem, så man ikke skal bryde sin lockdown. Se udvalget her!

Djævlehuen.dk er de fineste sager til de mindste – alt strikket i øko-tex uld! De har lige nu 50% rabat på alle de fine huer – og rabat på andre sager også! Klik her og shop! <3Butikken Mono har simpelthen benyttet anledningen til at sparke deres mid season-sale i gang, så hvis man er lidt vaks, kan man være blandt de første til at shoppe en masse kendte, danske brands med 20-70% rabat! Se hele udvalget her! (Den her er da eksempelvis for cool!) Der er desuden fri fragt, hvis man bor i Køge.


En af de butikker, jeg oftest handler i her i Køge, er butikken KLUD!
De giver fra i dag og ugen ud 20% rabat på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat. (Men man bør stadig tjekke udsalget ud, der er priserne minus 50 – 70%). De har alle de fede brands, også Stine Goya, Notes du Nord, Baum und Pferdgarten, og så videre. Rabatkoden hedder MM20! Shop løs her.


Herretøjsbutikken Din Tøjmand i Køge tilbyder 20% på alle varer, hvis man køber igennem butikkens facebookside her. Man skal bare sende en besked på facebook, en mail til Torvebyenkoege@dintojmand.dk eller ringe på 56661155 og sige, hvad man godt kunne tænke sig, så slår butikken 20% af prisen og sender et par gratis sokker med i handlen, OG fragten koster ikke noget. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at forkæle en mand, kæreste, far, bror eller bolleven. 🙂 Udvalget kan ses lige her!

Nystrup & Øskov, som mange i Køge kender og handler i, er hoppet med på vognen og tilbyder lige nu 20% rabat på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat! Koden hedder MM20 og kan benyttes her!
De fører brands som Gestus, Neo Noir, Mos Mosh og maaaange flere!Hair by MBS tilbyder 10% rabat på alle deres hårprodukter til private. Der er både de veganske lækkerier fra Maria Nils, der er Kevin Murphy, Pravana og mange flere. Man skal bare ringe ned i butikken og sige, hvad man kunne tænke sig, så pakkes sagerne i en pose til afhentning udenfor – præcis som med take away.

Frisør Mia Juul i Køge tilbyder 10% på salonprodukter, hvis man køber tre styks. De er alle godkendte til grøn salon, og de bliver leveret gratis i Køge og omegn med et fint, lille net. Hele udvalget kan ses her, og man skal bare sende en SMS til Mia på 20 20 08 10, så fikser hun!


Fineste Méli Mélo (tjek deres IG her) tilbyder sgu 20% rabat på alt, de ejer og har, når man bruger koden MM20. Det får en crazy havelady som mig til at få helt våde øjne, se lige deres udvalg her! Der er desuden gratis fragt, når man bor i Køge. For alle andre er der fri fragt på ordrer over 500 kr.

Butik Den Blå Dør er den fineste interiørbutik! De tilbyder 20% rabat på alle webordrer med koden MM20, og deres flotte udvalg kan ses her! De har blandt andet de lækre sæber fra Meraki og verdens flotteste sofapuder, så giv dem et kig!


Virksomheden Ugeplan tilbyder lige nu 20% rabat på alle deres sindssygt fede familiekalendre! Tilbuddet gælder indtil d. 22. marts. Og hvis man bestiller her igennem, får man en gratis fotosnor med i købet. Sådan én til at hænge op og sætte billeder i – den er så fin! Man skal bare skrive det i ordrens kommentarfelt. Shop løs her!


Interiør-butikken Beneli Home sælger alt fra fransk landstil til industriel stil og moderne, skandinavisk design! Med rabatkoden MM20 får man lige nu 20% rabat på alle varer fra Lene Bjerre, Woud, Andersen Furniture og Muubs. Oh, yes! Gå amokka lige her!


Lysmesteren giver 20% rabat på alle lamper (undtagen lyskilder) med koden LYS20. Varerne kan pakkes, så de er klar til afhentning foran butikken. Kontakt eventuelt butikken på facebook.
GrowUp Farm ligger i Ringsted og falder således en lille smule udenfor kategori her i Køge-gruppen, men ejeren er gift med en god veninde, og jep, nepotisme er en ting. 😉
GrowUp leverer kasser med det læææækreste spisegrønt, der leveres i små kasser. De skal holdes fugtigt i bunden (som man siger), så er de glade og kan holde i 2-3 uger. Man spiser det som salat, i smoothien, på rugbrødsmaden, you name it. En her kasse koster en halvtredser!
Find dem her: Mellem Broerne 12, 4100 Ringsted. Der er åbent mellem 10 og 16, og sagerne kan hentes udendørs og uden personkontakt.Binderiet i Vestergade laver dé smukkeste buketter, jeg har set. Og jeg synes, jeg har set en del! Jeg føler mig ret overbevist om, at de fleste af os kender én, der sidder helt mutters og godt kunne bruge en kærlig tanke i denne her tid. Måske kunne man selv bruge lidt kulør til hjemmet?
Binderiet i Vestergade tilbyder gratis levering OG et bundt gratis tulipaner (de der smukke, dobbelte nogle!) for hver bestilling på over 125 kr. Man kan  bestille via Binderiets smukke Instagram her! Hils Lærke fra mig!

Gartneriet i Vallø holder i weekenden ekstraordinært åbent for alle fra kl. 9 – 15.
Alt er linet op udendørs, så man kan sådan set sidde i sin bil, pege på det, man vil have, og åbne bagagerummet.
Åbningstiderne er fra kl. 9 – 15 lørdag og søndag d. 21 og 22. marts.
Så hvis man mangler nogle smukke forårsbebudere til altankassen eller haven, var det måske en idé?

SilomJewelry laver de fineste smykker i hæk kvalitet, og der er så meget godt at vælge imellem. Og lige nu er der (freaking) 50% på HELE webshoppen med koden MM50! Se eksempelvis den her smukke sag, som jo virkelig ikke koster noget særligt med rabatkoden. Hmmm… Er det for tidligt at købe julegaver? 😉


Rubylot Jewelry tilbyder 10% rabat OG fri fragt i hele landet på alle deres smykker med koden MM10. De har fine brands som Anni Lu, Maisonirem, BDM Studio, Aleyolé og mange flere! Så hvis der er noget, man har drømt om på afstand, er det nu, man skal slå til, lige her


Din Havefest leverer, opsætter OG nedpiller (vigtigt, tro mig!) de perfekte telte til din havefest. De leverer til hele Sjælland, og når den her corona-virus er slået hjem, er jeg sikker på, at vi er mange, der har en del fester, vi lige skal have indhentet. Koden MM10 giver 10% rabat på bestillinger hele resten af 2020.

Celebration Time arrangerer events. Det er ikke alle, der helt kan overskue, hvad der skal til, når man holder fest – der skal lejes duge, vælges blomster, købes ind og deslige. Det kan man alt sammen overlade til Celebration Time.
Skal det være i den lidt mindre skala, leverer Celebration Time også nogle superfine fejrings-kit i forskellige anledninger. Tjek dem ud her. Der er 10% rabat med koden MM10, og bor man i Køge eller omegn, er der gratis levering.Born In Luxury tilbyder gaveæsker med lækkert indhold til forskellige anledninger. Eksempelvis værtindegaver, hvilket bliver top-relevant lige om lidt, når lockdown’en er ovre, og vi alle sammen kommer til at voldgæste hinanden igen efter uger, måske måneder, med afsavn! <3
Born In Luxury tilbyder 20% rabat på ofrer med koden MM20, og man kan købe løs her!


Godt nyt til alle kaffe-elskere! Coffee Connection er normalt forbeholdt virksomheder, men grundet omstændighederne i disse uger og måneder, leverer de nu også til private! Man får 20% rabat på sin levering af superlækker kaffe, når man sender en besked her og bruger koden MM20.