Jon og jeg fløj til Los Angeles d. 15. januar på samme fly som den svinedygtige, danske filminstruktør, Mehdi Avaz. Han og hans kæreste skulle vise sig at være noget latterligt søde mennesker, så siden da har vi hængt ud. Og i dag har Mehdi inviteret mig med til arbejdsfrokost på SOHO House. Her er kun adgang for medlemmer og deres gæster, og i dag er jeg så det sidste (og hurra for det, for jeg bliver sgu nok aldrig det første. Det’ rocker-dyrt!).

Og hvad er der så så spændende ved SOHO House, vil man måske gerne vide?
Well, alt er jo ikke for alle, og nogle vil måske synes, at det er lamt og overfladisk. Men disse mennesker ville nok heller ikke kunne få helt så meget ud af Los Angeles som mig – i hvert fald ikke på samme måde. Og det er jo heldigt, for der ligger mange andre byer meget tættere på Danmark end dén. 😉

Det, der er med SOHO House, er, at det er en kæde af svinelækre hoteller, som er at finde i hele verden. Jeg havde engang nogle connections til den i Berlin, hvor jeg en sommer nød at slange mig ved deres labre pool på taget. SOHO House’s hoteller er über-fancy og tiltrækker et pengestærkt og tit ditto fancy klientel. (Forhåbentlig kan ingen her se, at jeg blot er en husmor fra Køge, hehe.)

Folk kommer her ingenlunde kun for at overnatte. Der bliver holdt stakkevis af møder i stedets smukke restaurant, som (vist nok) altid befinder sig på øverste etage med bjergtagende udsigt, og som det ses herover er der også mulighed for (til gengæld for en mindre formue) at leje en privat biograf, hvor man som filmproducent, eksempelvis, kan holde en lukket screening for et udvalgt klientel.
Mehdi gav mig en rundvisning heroppe, og her er simpelthen så flot, smukt, lækkert, smagfuldt og topstilet! Så fedt at opleve.
Når man bestiller noget at drikke, får man en coaster med et lille symbol, der fortæller, at man skal pakke mobilos væk. Man må gerne sidde og arbejde med den, men hvis den ringer, skal man forlade lokalet, og det er ganz verboten at tage billeder. Mehdi er dog en rebel med et godt kamera, så kan knipsede altså nogle af mig alligevel. 🙂
Som jeg jo var inde på i det her indlæg, havde jeg inden afgang fra den sjællandske provins et overfladisk og indædt håb om at spotte nogle celebs her i Hollywood. Alt andet ville lidt føles som, når man tager i Zoologisk Have for at se isbjørnene, men finder, at de alle sammen opholder sig indendøre, når man kommer! Det er stadig hyggeligt, men altså.
Indtil videre har jeg set Gabriel Byrne, Jeremy Piven og Cliff Curtis “in the wild”. Og det er rigtigt fint. Men i skrivende stund sker der ganske enkelt det, at jeg er mere starstruck, end jeg nogensinde har været. End jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive, faktisk. Eller også blev jeg bare overrasket. I hvert fald føltes det som om, at øjnene var på vej til at hoppe ud af deres sokler, da selveste Al Pacino for et øjeblik siden kom ind ad døren og satte sig ved bordet lige bag det, jeg nu sidder ved ganske mutters, siden Avaz og co. er smuttet videre ud i verden.

Han sidder sammen med to andre mænd i samme aldersgruppe og en noget yngre, blond, britisk kvinde, som jeg gætter på er en skuespiller, jeg ikke ved, hvem er. Han ser så freaking cool ud, som han sidder der med langt salt-og-peber-garn og kasket, og jeg har så meget lyst til at strække armen ud og tage en selfie, for så ville I kunne se ham! Men det må man ikke, og det ville simpelthen også være for pinligt under alle omstændigheder. 🙂 Men kæft, det giver mig én på opleveren, det her!
Og, og, og!!! Vi bestilte en cola næsten samtidig, så de blev serveret på DEN SAMME BAKKE! OH, my GAWD! De andre gange, jeg har spottet celebs, har jeg jo lagt et billede ind i indlægget af dem, men det kan jeg simpelthen ikke i denne omgang. Al ville se det. (Ja, jeg kalder ham Al. Vi drikker cola sammen!)
Og om en halv time skal jeg mødes med min svigermor, og så skal vi ind og se optagelserne til James Corden (igen, jeg har jo været der med Jon). I dag får han besøg af Mark Wahlberg, og det kan vel også noget, omend ikke helt det samme.

Så ja, fuld plade i Hollywood i dag! Nu kan vi godt snart finde Køge igen! Jeg spottede ikke en Jennifer, men det her er fandme bedre! Al Pacino, mine damer og herrer! Al Pacino!