Min buksedragt købte jeg på et sample sale i et showroom i Downtown Los Angeles i sidste uge for €80, og den er fra en israelsk designer ved navn Sabina Musayev. Skoene er mine nye yndlings fra Jimmy Choo. De er seriøst behagelige at gå i, selvom de er 10-12 centimeter høje.

Hvis man følger med på min Instagram-profil, er det nok gået op for én, at Jon og jeg i går aftes var inviteret til gallapremieren på tredje sæson af HBOs TV-serie Westworld. Hvad der formentlig var en relativt gennemsnitlig torsdag aften for mange af gæsterne, hviler nu for mit indre blik som en aften, jeg måske aldrig kommer til at glemme.

Bilen her, som er med i serien, stod parkeret lige udenfor biografen.

Det var altså noget ganske særligt. At stå dét, midt i centrum af Hollywood, med min funklende flotte hjertenskær i hånden i selskab med nogle af de store stjerner, filmbyen rummer. Og så var der sgu også fri bar! 🙂

Vi ankom som nogle af de første, og det skulle vise sig at være lidt en bommert, egentlig. I invitationen stod der, at visningen ville starte kl. 19.30, men at dørene åbnede kl. 18.30, så da gik vi ind for at se på løjerne. Men ganske, som jeg havde forestillet mig, blev vi alle andre, der ikke havde direkte forbindelse til filmbranchen (i Hollywood, i hvert fald) ledt udenom den røde løber, som var helt spærret af.

Jeg var meget lettet over, at vores navne rent faktisk STOD på gæstelisten, og at vi FIK billetter. 🙂

Så vi havde faktisk haft bedre udsigt til de kendtes ankomst, hvis vi var blevet stående på den anden side af gaden lidt længere. Herfra så vi faktisk Aaron Paul gøre sin entré, da vi forlod resterne af vores budget-tacos på Baja Fish lige inden festlighederne.

Verdens måske flotteste bif.

De fleste af celeb’erne kom ikke ind i biografens forområde efter turen på den røde løber. Jeg ved ikke, om de har et hyggerum ved siden af, hvor de hænger ud, indtil det er tid til at plante måsen i velouren inde i salen. Men der var popcorn og cola, som vi forsynede os med, og så fik vi også øje på Tommy Flanagan (Tons Of Anarchy og Braveheart) og ikke mindst Angela Sarafyan, som havde en usædvanligt smuk kjole på.

Inde i salen nåede vi lige at øjne Vincent Cassel, da han fandt hen til sin plads, men desværre så vi ikke Ed Harris overhovedet. Han var slet ikke med i første afsnit, som blev vist, så måske det var derfor. Måske var han der, men smuttede hurtigt bagefter, jeg skal desværre ikke kunne sige det.
Afsnittet var i øvrigt sygt spændende! Hvis man er Westworld-fan, som vi er, kan man også glæde sig til det, som jeg vil kalde enormt høj production value. KÆFT, det hele så godt ud! Aaron Paul har en stor rolle i den her sæson, og det samme har selvfølgelig Evan Rachel Wood, som ser så fejlfri ud, at det er helt vildt.

Til danske premierer bliver castet altid hevet op på scenen efter en visning, og så får de en takketale og en rose, men det var der altså ikke noget af i går – det var bare direkte videre til efterfesten, som blev afholdt i Ray Dolby Ballroom lige ved siden af. Vi gik ud fra biografen, og så gik Jon næsten ind i Luke Hemsworth, som pludselig fandt ud af, at han hellere ville til højre end ligeud. Han sagde pænt undskyld og klappede Jon på skulderen, og så tog vi til afterparty. Vi skulle igennem et storcenter for at komme derhen, og jeg nåede faktisk at tænke, at det sikkert var noget knald, men jeg kunne ikke have taget mere fejl.

Midt i rummet stod det her kæmpestore W (som i Westworld, of course) og drejede rundt hele aftenen.

Selve lokalet var nærmest lige så højt, som det var bredt, og bare alt i alt fuldstændigt gigantisk. Det var pyntet op med udstillede mannequindukker iført kostumer fra serien, og så stod der Westworld på en kæmpestor storskærm henover den ene endevæg.

Det ligner lidt en tyrkisk charterhotel-buffet, kan jeg godt se, men det var altså ret labert. 😉

Der var buffeter med varm og kold mad hele vejen rundt langs væggene (velkommen til USA. Vi skulle jo nødig blive sultne) og fri bar med alle slags cocktails, champagne, øl og deslige. Jeg holdt mig til alkohol og desserter.

Jeg addede bartenderen på Instagram, så han kunne sende mig opskriften på den her champagnecocktail. Den gør lidt ondt i hovedet i dag…

Jon og jeg satte os ved et lille højbord midt i det hele, og pludselig var vi omringet af skuespillere fra serien. Vi kunne fra vores præmie-spot se både Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Thandie Newton, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan, Tommy Flanagan og Johnny Gallager.

Jep, jeg tog altså et sniger-billede af Tessa Thompson, som det ses her…

Der var en ret afslappet stemning, og der var konstant nogle, der kom hen og bad om at få taget billeder med de forskellige skuespillere. Så til sidst blev jeg enig med mig selv (og Jon) om, at jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke også nappede chancen, så det gjorde jeg.
Så da vi passerede Evan Rachel Wood, spurgte jeg, om hun havde tid til et foto, hvilket hun bedyrede, at hun absolut havde, inden hun komplimenterede min buksedragt i høje toner. #sødtøs
Aaron Paul stod lige ved siden af hende, så selvom Jon er noget mere tilbageholdende med den slags, fik vi også napset et foto af de to sammen, Aaron Paul, der havde opsnappet, at Jon og han var kolleger, ønskede ham god vind fremover, og så smuttede Langemanden og jeg ud i en Uber.

Det var dæleme sjovt! Især fordi, det jo ikke er noget, man sådan kan få lov til hver dag. Vi har brugt GroupOn meget her i Los Angeles, men der kan man sgu ikke finde billetter til sådan en oplevelse som den her. 😉

Det føltes særligt at have fået lov at være en del af inderkredsen for en aften, og noget af det bedste var, at det ikke føltes specielt specielt. Hvis det giver mening. Stemningen var enormt afslappet, alle folk var skidesøde, og der var meget den samme vibe, som der er til premierer i Danmark, faktisk. Under visningen af afsnittet i biografen, piftede og råbte deres venner, når en skuespiller første gang tonede frem på skærmen, og da Jonathan Nolan og Lisa Joy lige inden, afsnittet gik i gang, holdt en lille tale, kunne de medvirkende ikke lade være med at blande sig og råbe bemærkninger ned til dem, når de fortalte om optagelserne, hvilket fik salen til at grine. Det var på én gang hyggeligt og velkendt – men samtidig i Hollywood sammen med folk, jeg ellers kun ser på skærmen.


Jep, det kommer jeg ikke til at glemme lige foreløbig! <3