En skøøøøn (undskyld, men det er hun fandme) pige, jeg kender, som de seneste mange år har haft base i Los Angeles og nu er ved at flytte til København, er netop kommet retur til LA, og hun ville heldigvis gerne spise frokost med mig i dag. Hun foreslog, at vi mødtes på Jon & Vinny’s, som er et italiensk sted, jeg gerne har villet prøve længe i nærheden af os, så det gjorde vi så.

Jeg har jo skåret gevaldigt ned på oksekød og kød i det hele taget, men Trice kunne simpelthen ikke rose deres pasta/bolo i høje nok toner, så jeg hoppede i med begge ben, og jeg fortryder ikke noget. Verdensklasse!
Noget andet, som var udover det sædvanlige var, at da jeg gik på toilettet og dermed så op fra vores samtale for første gang under frokosten, erkendte jeg, at vi altså sad blot et enkelt bord fra Justin Biebers ægtehustru, Hailey Baldwin Bieber! Jeg ved ikke helt, hvad der chokerede mig mest: At hun er lige så smuk i virkeligheden som på internettet, eller at hun også spiser pasta. Men dér sad hun altså.

En anden celeb-scouting, jeg desuden er nødt til at nævne, er, at jeg forleden spottede selveste Channing freaking Tatum lige udenfor vores hus her i West Hollywood! Jeg har været lidt påholdende med at sige det, for jeg er kun 99% sikker, to be honest. Ungerne og jeg kom spadserende langs fortorvet på vej hjem fra legepladsen, og da vi rundede hjørnet på vores vej, kørte en sort Dodge op og holdt i T-krydset for at se sig for, inden den fortsatte. Jeg kiggede op, netop som vi passerede, og jeg følte mig ganske overbevist om, at dér sad Channing Tatum. Jeg kunne kende hans overkrop (selvom han havde t-shirt på) og ikke mindst hans karakteristiske hage. Han vendte hovedet i det, jeg kiggede, for at se sig til venstre, og jeg er ikke stolt af at indrømme, at jeg løb tilbage for at bekræfte mine formodninger. Ungerne små-råbte: “Hvad skal du, mor?!”, og den midaldrende kvinde ved hans side kiggede ud og så på mig. Da jeg ikke havde held til at se ham ind i øjnene for virkelig at bekræfte min antagelse, gik jeg i stedet hjem og google billeder af “Channing Tatum’s mom”, og jeg tør godt at sige, at hvis det ikke var Channing Tatum på førersædet i den bil, så var der altså en anden mand, der ligner ham på en prik, som i fredags ved 17-tiden var ude at køre en tur med hans mor!

Jo, jo, der bliver satte spottet nogle celebs i disse dage! Måske er Hollywood ved at tage høfligt afsked, fordi den ved, at vi kun har en uge tilbage? Vi er i hvert fald enige om, at det noget forringede vejr i disse dage (i forhold til standarden) skyldes, at man ønsker langsomt at vænne os til mere køgegensiske normer.

I skrivende stund er klokken 16 om eftermiddagen, det regner ikke, og jeg har lovet Krapylerne en tur tilbage til Vanderpump, hvor Hugo har forelsket sig i et to år gammel Chihuahua-gadekryds ved navn Paco. Life is swell! <3