Jeg synes, jeg har haft nogle yderst Hollywood’able momenter den seneste måned, endsige de sidste ar dage! Jeg har hængt ud på SOHO House, hvor jeg delte en cola (okay,ish…) med Al Pacino, jeg har været i Universal Studios, hvor jeg overværede optagelserne til The Kelly Clarkson Show og ved samme lejlighed lagde øjne på hendes gæst, Ben Affleck, i går spiste Jon og jeg middag på Fig & Olive på Melrose Place, hvorefter vi var til standup på The Comedy Store. Jeg havde købt billetterne på GroupOn (ligesom Downtown i Danmark) og havde ærligt talt ikke særligt høje forventninger. Vi var til noget andet standup for nogle uger siden, fordi vi var inviteret af deres hovednavn, som går på Jons hold på kurset herovre, og lad mig bare sige, at jeg seriøst håber, at han er en bedre skuespiller end han var standupper. For det var knasme tørt. Og han var den sidste, så vi kunne for det første ikke gå før tid, og for det andet var han jo så altså den bedste af dem, der var. Støn. Det var en lang aften.

Min formodning blev i går aftes ikke bedre, da dørmanden ude foran The Comedy Store ikke anede, hvad “Comedians You Should Know”, som vi havde billet til, overhovedet var, indtil han konfererede med en kollega og hittede ud af, at vi skulle gå rundt om bygningen og op af en lille hønsestige. Right.
Vi kom ind som de første og satte os allerforrest, og vi skreg af grin fra start til slut! Det har jeg aldrig prøvet før. Den første komiker på scenen var selveste Bill Burr, som har nogle shows på Netflix, som Jon og jeg har set sammen hjemme i Køge. Han er vildt skarp og sygt politisk ukorrekt, men vist nok fordi han er gift med en sort kvinde, slipper han afsted med at gøre grin med alle. Hvis I ikke kender ham, så tjek ham ud!
Vi kom i seng kl. 1.30, da showet først startede kl. 22.30 (LA er ikke indrettet til småbørnsforældre på den måde), og Hugo sørgede for, at jeg stod op kl. 6.

Men jeg er ikke træt! For i aften står på endnu mere Hollywood-agtig Hollywoodhed!!
Det er nemlig i aften, at vi skal til en vaskeægte Hollywood-premiere på tredje sæson af West World i Chinese Theatre. Med hele castet! OG efterfølgende afterparty! Jeg er vanvittigt spændt og aner ikke helt, hvad jeg skal forberede mig på.
På den ene side forestiller jeg mig, at det er ret meget ligesom premiererne i Danmark, hvor alle er inviteret på den samme form for billet (men selvfølgelig bliver seatet forskelligt inde i salen – dem, der er med på skærmen får mest benplads), så Jon og jeg kommer til at spankulere på den samme røde løber som Ed Harris, Luke Hemsworth og alle de andre.
På den anden side forbereder jeg også mig selv på, at det kan være, at A-listerne bliver lukket ind af hovedindgangen, mens Jon og jeg og vores ligemænd, når vi tropper op, bliver ledt rundt om bygningen og ind ad en form for bagdør, så vi ikke går i vejen for stjernerne.

I have no clue! Men jeg glæder mig helt psyko! Og jeg har selvfølgelig styr på outfittet! Nemlig denne her buksedragt, som jeg købte til det der sample sale, jeg var på i Cooper Building i sidste uge. Og jeg har naturligvis tænkt mig at parre den med de her glimtende sataner! Dresscoden siger galla, og det her er ganske rigtigt egentlig bukser, hvilket Emma Gad vist ikke ville godkende som galla til damer, men jeg tænker lidt, at den går i disse #timesup-tider. Og så er der en meget dyb udskæring, så ingen kommer (forhåbentlig) til at betvivle mit køn. 😉

Uanset hvad bliver det en night on the town i vores nye yndlingsby med manden i mit liv! Jon og jeg har aldrig (heller ikke før børn) gået så meget på dates i vores liv før, som vi har gjort det herovre. Jeg kommer virkelig til at savne det, når vi kommer hjem (omend vores bankrådgiver nok ånder lettet op), men jeg tænker, at Farmor nok ikke kommer til at stå på spring som barnepige sådan lige med det allerførste. 😉

Til de, der er nysgerrige, vil jeg gøre mit allerbedste for at tage billeder og lave stories på Instagram undervejs, omend jeg nok lige skal have afgjort lejet for, hvad man kan tillade sig til sådan et event, når vi kommer derind. Men sladder følger stensikkert i morgen! Åhr, jeg håber, det bliver god sladder!!