Indlægget kunne jo egentlig slutte efter den (meget lange) overskrift, for that’s pretty much it! That’s the case, og jeg glæder mig KÆMPE! Men lad mig lige give jer lidt flere detaljer alligevel, I, der skulle være interesserede.

HBO i Danmark har inviteret Jon og mig til gallapremieren på den tredje sæson af West World, og den bliver (som I måske har luret ovenfor) afviklet med rød løber og hele baduljen på Hollywood Boulevard, lige der (eller, faktisk hos naboen …), hvor Oscar-uddelingen fandt sted for en bette måneds tid siden! Og hele castet kommer sgu! Ed freaking HARRIS, mine damer og herrer! Og Rachel Evan Woods, Thandie Newton, Luke Hemsworth (han er ganske vist den billigste Hemsworth, but still!) og en masse andre. Og efterfølgende er der afterparty, hvor vi knage også skal med!

Vi har efterhånden været i Hollywood i halvanden måned. Vi (okay, jeg) har shoppet design til lavpris, spist burgere på både Shake Shack, Mel’s Diner, Five Guys og In’n’Out. Vi har været på Venice, Hermosa og Manhattan Beach, og vi har kørt forbi utallige Kobe Bryant-memorials. Vi har hikes i The Hills, spist Ben and Jerry’s, og vi har siddet i kø i timevis på highway 101. Vi har elsket vores affaldskværn, været i rooftop-biograf og har spist avokadomadder med avokadoer fra egen have.
Vi har virkelig været i LA! Men at kunne slutte turen af med en gallapremiere i selveste Chinese Theatre er simpelthen toppen af poppen, og jeg kan næsten ikke vente!

Klunset har jeg natullervis styr på. Jeg fandt en sygt fin (synes jeg selv) buksedragt i fredags, da jeg var til sample sale i Cooper Building i Down Town LA. En af de andre mødre til Tot Bootcamp, som børnene går til om fredagen (hende, der spiser marijuana-vingummier) tippede mig om, at Cooper Building, som er en tyve etager høj bygning proppet med showrooms, holder udsalg i kollektionerne den sidste fredag i hver måned. Så jeg smuttede naturligvis forbi i fredags! Og fandt en buksedragt, som nok er at betegne som mere festlig end praktisk. Og heldigvis havde jeg lige den her premiere i baghovedet til at bakke op om købet. Så den skal på. Sammen med de her sko!

Det var det for mig i dag. Det er alt, jeg lige har at fortælle. 😉
God søndag til jer, flinke folk! Jeg håber, den byder på mildt vejr, blød sofa og et fyldt køleskab. <3