1.  Vi kørte en tur til Gavnø Slot for at klatre i fredags. Klatrefaciliteterne var lukket grundet corona, så i stedet gik vi en tur i slotsparken. Det kostede så lige 250 kr. for os alle fire. Lidt pebret, am I right?

2. Jon er for tiden i gang med at bygge et lydstudie i garagen. Han har købt arbejdsbukser i Silvan og bruger timer hver dag på at bore og banke. Ingen af os har set ham sådan før, men vi kan vist begge to ret godt lide det.

3. Vores nabo fik lagt rullegræs i sidste uge, og vi fik lov at nappe hans overskydende baner. Der var ikke nok, så det har nu resulteret i, at vores forhave mest af alt ser pletskaldet ud.

4. Jo pænere, der bliver udendørs (efter alle mine anstrengelser i haven), des mere roder det indendørs. Sådan kan man mærke, at sommeren er på vej!

5. Jeg har ikke fået gået tur i skoven den seneste uge, hvilket jeg ellers har gjort en time eller to næsten hver dag, siden vi kom hjem.

6. Til gengæld har jeg spist markant mere slik. #coronakilo

7. Jeg købte et Se & Hør i Netto i denne uge. Jeg vidste ikke, hvem halvdelen af dem, der var i bladet, var. Jeg føler mig gammel og konservativ!

8. Vi har fået nye naboer. To voksne og tre teenagers. De flyttede ind samme weekend, som vi kom hjem fra USA, og i går havde de efterladt et brev fra Påskeharen til alle små børn på vejen, som inviterede dem til at samle påskeæg i deres have. Så eminent, overlegen, pissegod stil. Jeg kunne tude! (De sprittede af, inden de rørte æggene, som man siger, og uden at prale er vores haver store nok til, at man nemt kan holde to meters afstand). 🙂

9. Jeg har netop sået ærteblomster, for hvilke jeg har store planer for dekorationen af Lange-dynastiet senere på sæsonen. Jeg mangler virkelig at få gang i nogle stokroser også, i øvrigt!

10. Om tre dage begynder mine børn i SFO. Hvilket betyder, at jeg meget snart har to skolebørn. Jeg fatter det kun næsten. (Lidt ligesom Aula og iportalen…) 😉