1. Jeg har netop talt med min far, der roste mine evner indenfor skov-fotografi, og jeg blev sjældent stolt.

2. I dag kommer min svigerfar forbi for at forsøge, om han kan reparere døren til mit drivhus. Jeg vilme naturligvis gerne hjælpe, men vi skal jo holde afstand. Så jeg må nok fortrække til terrassen med en kølig lemonade og benene oppe..

3. Spisestuen i vores hus er efterhånden mere grøn end haven på grund af alle mine stiklinger og forspiringer. Jeg glæder mig til at plante ud, men samtidig kommer jeg virkelig til at savne den grønne dominans indendørs.

4. I går fik jeg en is på Torvet med Hugo efter SFO. Så spankulerede vi en tur ned til åen, hvor nogle drenge fiskede. De fangede en aborre, der var alt for lille, men den havde slugt krogen, så de kunne ikke sætte den ud igen og måtte derfor aflive den med en fiskekniv. Det fandt Hugo meget besynderligt.

5. Hugo plæderede, at det, at fisken havde ondt, var en dårlig undskyldning, for når han har ondt, tager vi da heller ikke livet af ham. Han sagde med fast mine, at han synes, det bør gøres ulovligt at lave hærværk mod fisk.

6. Jeg kunne ikke komme på et eneste argument for det modsatte. Som jeg sagde til ham, kan jeg simpelthen ikke på fornuftig vis forklare, hvorfor det er OK at tage ned i parken og slå en fisk ihjel, når det ikke er OK at tage ned i parken og slå eksempelvis en and ihjel.

7. I dag skal jeg en tur til KBH for at hente nogle småting. Det føles som en rejse til månen lige nu. Kæft, hvor er jeg grounded i Køge for tiden!

8. Jeg tror sgu, jeg sætter håret op og tager mascara på!

9. Fordi ungerne nu går i SFO, som ligger en lille kilometer fra vores hjem i stedet for i børnehave på nabogrunden, får vi nu set markant mere af byen, når vi cykler frem og tilbage hver dag. Det er fandme hyggeligt!

10. Jeg har ikke drukket en sodavand i 5 dage. Ny rekord. Jeg gør alt for at bedre min søvn pt.