Vejret er røvsygt i Køge, og det har det været det meste af weekenden. Heldigvis er det mildt, så man kan sagtens opholde sig udendørs alligevel, så jeg skal ikke klage. Nej, nej. Men jeg drømmer mig til lunere sommertider og håber snart, det bliver labert og lækkert herhjemme. Fregner på næsen og badebassin i haven kinda thing.
Indtil da tænkte jeg, at det ville være pænt af mig lige at fortælle jer, der læser med, hvad jeg synes, I skal styre udenom, og hvad I med fordel kan kaste jer over. Alle tingene kan foretages indendøre.

God mandag! 🙂

Ting, jeg kan anbefale:

1) Julie Hastrups nyeste krimi, Vildskud, som udkommer d. 28. maj. Den er gooood, mand! Jeg har modtaget et anmelderekspemplar (og nej, den slags skal ikke markeres som reklame, da det er noget med, at sådan har man altid gjort. Og det er åbenbart kun nogle ting og brancher, der forventes at følge med tiden og lovgivningen, hehe).
Men altså, bogen er virkelig god og en lidt anden måde at bygge en krimi op på. Jeg sidder som på nåle!

2) At varme skumfiduser i ovnen, når det er for dårligt vejr til bål eller grill. Placér et valgfrit antal fiduser i et ovnfast fast, tænd ovnen og sæt fadet ind, og vent. Det smager vidunderligt! Alle fiduserne bliver helt bløde indeni, kun omkranset af en let karamelliseret skal. Faktisk smager det bedre, end når de ristes udendørs.

3. Posca-tusser (eller en billigere efterligning) De kan tegne på ALT. De er brugt på de navneskilte, ungerne lavede til hønsene i weekenden, og man kan også bruge dem til eksempelvis at dekorere sten, som man efterfølgende forsegler med hobbylak fra Tiger. Det er projektet herhjemme, hvis det kedelige vejr fortsætter i ugens løb.

Ting, jeg kan anbefale at lade være med:

1) At se Nicolas Refns film om en families gøren og laden under Anden Verdenskrig, ‘De Forbandede År’. Øv, jeg havde sådan glædet mig til den film. Og jeg synes også, at skuespillerne gør det godt, ligesom at den er godt filmet, og scenografien er lige i øjet. Men handlingen er lidt udover det hele, de vil for meget, og så er den klippet lidt løjerligt. Det er så ærgerligt! Især fordi der kommer to film mere i trilogien, og dem havde jeg OGSÅ glædet mig til, men dem springer jeg nu over i stedet.

2) Det bliver lige en film mere (kedeligt vejr, vi har haft på det seneste), men I må altså love mig ikke at se den nye Charlie’s Angels. Jeg ville så gerne kunne lide den, for jeg har af en eller anden grund sådan en lyst til, at det skal gå Kristen Stewart godt. Jeg betalte for den på BlockBuster, og alt muligt, men alligevel måtte jeg sgu slukke bare 20 minutter inde. Spiiiild af liv! Desværre! Jeg synes, det univers er ret godt, og dem med Drew Berrymore, Lucy Liu og Cameron Diaz var jo skidegode! Så det er sgu ærgerligt!

3) Cavaen Molto Negre. Jeg fik den i fødselsdagsgave i oktober sidste år og har gemt den siden. Jeg synes, etiketten var så pæn, så jeg tænkte, at den da måtte være god! Men nu var vi drukket alle andre champagner og cavaer i huset, så i fredags poppede jeg den der. Med stor skuffelse til følge, desværre.