Jeg har takket pænt ja til at lave reklame for en selvbruner dette forår. Jeg fik tilbuddet sådan cirka samtidig med, at vi vinkede farvel til Californiens milde vintersol, som havde forsynet mig med en habil forårstan. Jeg synes ganske enkelt, at jeg er kønnere med en bette tan! Mindre makeup er nødvendig, grå hår er lettere at tilgive. Alt er nemmere med en bette tan. Og den har stadig smålange udsigter her i Danmark, omend solens stråler har været gavmilde med at vise sig de seneste måneder (thank God), og man i øvrigt stadig skal huske solcreme, selvfølgelig. I hvert fald har det ikke været muligt for mig at vedligeholde min Hollywood-tan herhjemme af naturlige veje.


Enter science!
Jeg har modtaget en bette gadget, der godt kunne forveksles lidt med en mobiltelefon. Den er smart og handy og kan oplades i computeren. Det er et hjemme-spraytan-device fra Tanrevel. Det fungerer i bund og grund på samme måde, som når man får en spraytan ude i byen.

Man fylder nemt sin Tanrevel med den flydende selvbruner ved at vende den om, åbne den og bruge den pipette, der sidder i flaskens låg.
Når det er gjort, ryster man sin Tanrevel, inden man slider sprøjtehovedet op med et snuptag, og så begynder den at sprøjte.

Og her er det så af overordentlig væsentlighed, at man holder sin Tanrevel 15 centimeter fra ansigtet. Som det ses på billedet herover, blæser der en lille sky af selvbruner ud af dimsen, og den skal jo gerne lande på huden i ansigtet. Grundet tidligere skade var jeg nervøs for at holde den for tæt på ansigtet i starten af frygt for striber.

Den frygt viste sig heldigvis ubegrundet. Jeg prøvede mig frem og fik en enkelt stribe på halsen, fordi jeg kom lidt for tæt på, som jeg bare tørrede væk med en vatrondel. No problem.

Tanrevels selvbruner fedter ikke, som jeg ellers synes, den slags har for vane. Den har en mild duft i forhold til den, jeg kender fra spraytan-steder ude i byen, og den tørrer hurtigt ind. Den sprayer i 45 sekunder, hver gang man åbner den, men hvis man vil have mindre, kan man jo bare lukke den i igen, hvorved den vil stoppe.
Jeg gav mig selv tre overhalinger, inden jeg satte mig til at vente. Efter en times tid synes jeg ikke, jeg helt havde fået nok farve (stensikkert fordi, jeg holdt min Tanrevel for langt fra ansigtet i begyndelsen), og så gav jeg bare mig selv en omgang mere.

Den er utroligt nem at styre, og skyen, der sprøjtes ud af den lille dims, er meget lille, blid og nem at kontrollere, og så får man ikke noget på hænderne, hvilket også er en klar fordel. Jeg havde taget blusen af, inden jeg sprayede mig, men det var egentlig ikke nødvendigt, hvis det kun var ansigtet, jeg var ude efter.

Prisen på sådan en Tanrevel er lidt højere end den gængse selvbruner, man køber på flaske, men jeg synes faktisk, den er pengene værd. Jeg har de senere år givet op overfor selvbruner-produkter, da jeg aldrig synes, at jeg var tilfreds bagefter. Hverken i saloner, hvor jeg synes, jeg bliver for brun, eller derhjemme, hvor jeg enten får striber og/eller ikke rigtigt kan lide den farve, jeg ender med at få. Og så stinker jeg af muldjord hele dagen.
Tanrevels lugt er meget mildere og efter en time stort set ikke-eksisterende, den er meget nem at styre, og jeg fik ikke en eneste stribe. Da jeg ikke var tilfreds med resultatet efter første selvbehandling, brugte jeg bare 45 sekunder mere, og så blev jeg det. #nemt 
Og det bedste er, at farven, jeg endte med at få i ansigtet, er den mest naturlige tan-kulør, jeg nogensinde har fundet “på dåse”. Ever! Den ligner den, solen giver mig, til forvelskling helt uden kedelige, orange undertoner. Der står i papirerne, der følger med Tanrevel, at den er til brug i ansigtet. Jeg gav altså kraveben, brystparti og faktisk også armene en omgang også og det med samme fine resultat. Tanrevel indeholder i øvrigt aloe vera og C-vitamin og er meget mild imod huden.

Så nej, jeg kom ikke til at ligne Ross fra Venner efter hans spraytan-oplevelse, som jeg elskers frygtede i min story på Instagram lige efter første forsøg. Langt fra! Jeg besluttede mig for at lave før- og efter-billeder, så dem får I, for det er nu engang det mest håndgribelige i sådan en sammenhæng her. Måske er det fordi, at det ret kraftige sollys på vores badeværelse modarbejder projektet (jeg synes bedst, man kan se, hvor fin farven egentlig er, på mine kraveben og skuldre), for jeg synes ikke helt, man kan se, hvor fin en farve, jeg faktisk har fået i ansigtet, men man kan tydeligt se, hvor naturligt, det er. Så kan man jo altid spraye mere, hvis man vil være mørkere.

Hvis man selv vil komme sommeren lidt i forkøbet, kan man få 20% rabat på en Tanrevel her ved at bruge rabatkoden Mette20. Rabatkoden virker i én uge (altså frem til 10. maj). Tanrevel er allerede nedsat på hjemmesiden, og min rabatkode giver 20% yderligere rabat, så jeg vil på det kraftigste anbefale, at man kaster sig over det!

Happy tanning! 😉