1. Søndag formiddag tog jeg ungerne med i skoven, hvor vi byggede en hule. Heldigvis havde jeg en rulle sejlgarn med i min bæltetaske (fucked up sætning), som kom in handy, da de besluttede, at vi skulle være skovfolk med hovedprydninger. Vi “spiste” burgere af blade og græs, og efter 3 timer cyklede vi ned på Gammel Køgegård og fik en juice på deres weekendcafé med udsigt over markerne. Hvor jeg dog elsker at have børn på landet.

2. Jeg er med i bladet LIME, der kan nappes gratis i Netto, hvis man mangler læsestof de næste måneder. Jeg har ikke selv set det endnu, men nogen har været så sød at sende mig det her billede.

3. Jeg påtænker lidt at give ungerne fri hver fredag frem til deres skolestart i august. De får en måned fri i sommerferien, men indtil da, så. Vi har været så vante til den her dejlige frihed på grund af mit job, hvor jeg bare har kunnet holde dem hjemme, når jeg eller de vil, og den slutter jo, når skolen starter. #melankoli

4. Det der hundeprojekt bliver mere og mere real. Og jeg finder mere og mere ud af, at jeg nok mest af alt ønsker mig en gravhund. Ruhåret eller glathåret. Simply the best.

5. Jeg er ked af, at jeg ikke var til Black Lives Matter-demo i går. Vi havde gæster, som jeg længe havde glædet mig til at se. Man kunne nok have udsat. Jon og jeg er enige om, at næste gang skal vi med. Apropos min lange snak på stories i sidste uge, kan jeg nok allermest relatere til talemåden “I understand that I will never understand, however I stand with you”. Jeg er ikke racist, men det er ikke længere nok.

6. Jeg kan dog ikke sige mig fri for at bekymre mig om, hvad de mange demoer gør ved spredelsen af corona. Særligt i USA. Det virker lidt som spørgsmålet, man ikke må stille, men er det ikke lidt noget rod, at folk fylder gaderne og går skulder ved skulder (hvor sympatisk og vigtigt, det end er i denne sag, for det er det!), når vi stadig har gang i en verdensomspændende pandemi?

7. Gad vide, hvordan verden ser ud om bare et år. 2020 er et skarpt hjørne på mange fronter.

8. Jeg har fået en ny “hobby”, hvor jeg en gang om dagen lige tjekker, hvilke nye profiler, der er begyndt at følge mig på Instagram og fjerner alle dem, der ser ud til at være spam-profiler. Damn, det er mange! 5-8 stykker hver dag! Hvor fuck kommer de fra? Og er der sådan for alle?

9. Min indsamling til PlanBørnefonden sidste weekend, som gik til at købe genanvendelige bind til piger i Bondo i Kenya, endte i øvrigt på lige over 60.000 kr., da vi tog weekenden med. JEG ELSKER JER!!

10. Og min søsters skidesøde svigermor slog omsætningsrekord i sin fine butik, Genskær, på min søsters gård i weekenden. Folk picnic’ede i græsset udenfor laden og hyggede sig gevaldigt. Så freaking dejligt! Langt de fleste af deres gæster er nogle af jer, jeg “kender” herindefra. I har fandme god smag og stil! 😄🥰 Genskær holder i øvrigt åbent på Skovholmslund i Haslev hver lørdag og søndag sommeren over fra 10 – 16, så kig forbi! ❤