SE lige den slagbænk… Suk!

Jeg har GLÆDET mig til at dele den her nyhed, og nu er dagen endelig oprundet!
Min søster har jo været så elskværdig at flytte til Haslev med sin mand og søn, så de nu bor i nærheden af os i Køge. (Når man bor udenfor København, er 20 minutter i bil stadig “i nærheden”). Her bebor de sammen en nedlagt gård med en have, der giver én lyst til kun at gå i hvide kjoler, danse på tåspidser samt ligge i græsset og se op i skyerne. Der er idyllisk.De lejer en del af deres mange bygninger ud til opbevaring, men nu har de rømmet den ene ende af laden for at gøre plads til Genskær! Genskær er min søsters svigermor, Annelises genbrugsbutik. Eller, det synes jeg faktisk er synd at kalde det. Det er alt andet end et loppemarked! Annelise har simpelthen sådan et godt øje for at finde gamle møbler og brugsgenstande. Meget er fundet i Sverige, ved jeg.

Annelise havde, inden hun og hendes mand også flyttede til Haslev, en butik i Snekkersten, og den har ligget lidt i dvale, siden de rykkede ud for at være tættere på Fie, Hjalte og deres barnebarn, min nevø, Karl.
Men ikke længere! Fra i morgen, lørdag d. 6. juni, er butikken åben hver weekend resten af sommeren fra kl. 10 – 16! Der er, som det ses på billederne her, massevis af møbler, ting og kuriosa, og i denne weekend sælger min søster også ud af sit tøj, ligesom at man kan købe æg fra Fie og Hjaltes høns, og så kan man også købe en forfriskning.Hvis vejret bliver strålende, kan man sidde udenfor på græsset og nyde livet, men hvis det regner, behøver man ikke frygte at få en fugtig frisure, for der ligger et godt tag på laden, der i anledningen er pyntet fint op med lyskæder.Der er SÅ hyggeligt, og jeg håber, at en hel masse af jer, der læser med, har lyst til at komme forbi og tilbringe et par timer. Eller mere eller mindre. Krapylerne og jeg kommer selv derud om eftermiddagen, når Berta og jeg hjemvender fra Als, og når min have tillader det, kommer jeg også til at sælge tomater, agurker, måske kartofler, salat, bønner, og hvad vi nu ellers kan byde på, derude også.

Landlig idyl, hva’be’har!
Det hele finder sted på Skovholmslund, Skovholmslundvej 2 i Haslev.