Det er sådan en dag som i dag, hvor en lille del af mig ville ønske, at jeg ikke var så skide forhippet på det der med mine børns ret til privatliv, for hold nu kælderdøren lukket, hvor har jeg bare kameraarullen smækfuld af pragtskud af de to efter vores lille døgn i Canas Karmacontainer! Men altså, her er et af Berta i nattøj på Liseleje Strand klokken 7 torsdag morgen. Lige væltet ud af Berlingoen. To minutter senere var hun ligeså splitterragende nøgen som det ældre ægtepar, der tog flugten, da vi afbrød det, der kunne ligne en daglig sommeetradition og hoppede i baljen. Eller, børnene gjorde. Jeg så til og tog billeder. 😊

Cana har købt en gammel Berlingo, og så har hun fabrikeret en kasse, der kan ligge i bagagerummet. Desuden har hun skåret en træplade i tre stykker og sat dem sammen med hængsler, så den kan kan foldes og ligge bagi – eller foldes ud henover de sammenklappede børnesæder og gøre det ud for en seng. Henover lægger man så to foldemadrasser og en skånemadras, og så har man altså en seng, der måler omkring 125 × 190 centimeter.

Jeg må indrømme, at jeg var møgtræt de to dage, vi var afsted. Lidt rigelig tankevirksomhed og lidt begrænset søvn gjorde, at jeg ikke helt var den stjernemor, jeg helst ville være. Ikke hele tiden, i hvert fald. Altså, ungerne fik 3 is hver på under 24 timer, vi var på legeplads til klokken 22 om aftenen, fik pizza til aftensmad og sov på en strand. Men jeg vrængende lidt for meget, synes jeg. Søvnunderskudet skulle dig tjene mig heldigt, da vi gik til ro, og jeg lagde mig til at sove med ungerne. Cana havde afsløret, at nattesøvnen i bilen med to børn for hende havde været enormt sparsom. Men nok fordi, jeg var så smadret, sov jeg næsten som en sten. Jeg vågnede hver gang, nogen vendte sig, men jeg slukkede lige så hurtigt igen.

Det sidste, jeg så, inden jeg faldt i søvn. 🥰

Så nu vil jeg også have en camper! En bil, man kan sove i! Men Jon er ligeså tændt på idéen, som jeg er, så en Berlingo kan desværre ikke gøre det for os, da der ville skulle være plads til os alle fire. Jagten er sat ind!

Lige et slag for Liseleje, i øvrigt! Kææææft, der er hyggeligt! Stranden har ikke en disse på vores strand i Køge, men den lille by er simpelthen så nuttet og idyllisk. Lille, men fantastisk med bonderoser, stokroser, stråtag, loppemarkeder (omend meget pricy lommemarkeder) og det hele. Og legepladsen Havtyren er helt genial! Jeg kan med ro i sindet anbefale at bruge en sommerdag på en udflugt til Liseleje. Hvis man ikke bil køre hjem samme dag eller ligge i sit bagagerum, kan man evt overnatte på Liseleje Badehotel, Liselængden. Det så knasme hyggeligt ud!